Hydrogel Lipmasker van Hema | Review

Omdat de herfst is begonnen en het dus ook terug iets kouder wordt, krijgen mijn lippen het vaak hard te verduren. Daarom leek het me leuk om het Hydrogel Lipmasker van Hema eens uit te testen. Ben je ook benieuwd naar dit masker? Lees dan zeker even mee.

Het Hydrogel Lipmasker van Hema is een intensief lipmasker met vochtregulerende en revitaliserende eigenschappen. Het lipmasker zou droge en gebarsten lippen helpen te verzachten en glad te maken. Je kan dit lipmasker voor €4,50 in de winkels of hier op de site van Hema terugvinden.

Hoe te gebruiken?

Doe het lipmasker op je lippen en laat deze 10 tot 15 minuten inwerken. Breng het niet aan op beschadigde of geïrriteerde huid.

Werkt het masker?

Het Hydrogel Lipmasker is een soort sheet masker met een gelachtige textuur. Het lippenmasker van Hema heeft dezelfde textuur als het Lip Mask van Miqura. Het masker van Hema heeft geen slipje/opening voor de mond, in tegenstelling tot het lip mask van Miqura. Het lippenmasker van Hema heeft een roze kleur en is lichtjes transparant. Het masker heeft een bloemige, zoete geur.

Wanneer ik het masker op mijn lippen had, gaf het ene licht tintelend gevoel. Na een tijdje heb ik het gevoel dat het masker zich helemaal aanpast aan de vorm van mijn lippen. Het ‘zuigt’ zich dus op mijn lippen. Dit voelt niet benauwend aan.

Mijn lippen voelen achteraf zacht en glad aan. Ze voelen niet meer gebarsten aan. Vaak heb ik last van velletjes op mijn lippen. Deze velletjes waren voor een tijdje verdwenen. Het masker werkt dus min of meer verzorgend. Daarnaast geeft het mijn lippen ook een verzorgd gevoel. Het heeft dus het gewenste effect op mijn lippen.

Een ‘nadeel’ is dat je lippen niet per sé lekker smaken. De smaak van het masker of je lippen is niet extreem vies maar is zeker ook niet lekker.

Buiten de niet per sé lekkere smaak van het masker ben ik zeer tevreden over dit Hydrogel Lippenmasker van Hema. Het heeft een gewenst effect op mijn lippen. Mijn lippen voelen goed aan na het gebruiken van dit masker.

Je kan dit lipmasker voor €4,50 in de winkels of hier op de site van Hema terugvinden.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Daarnaast kreeg ik ook NIETS gratis. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.

Advertentie

12 gedachten over “Hydrogel Lipmasker van Hema | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s