Pomegranate Peel Off Face Mask van Hema | Review

Omdat mijn huid wat meer verzorging nodig heeft, ben ik een tijdje terug op zoek gegaan naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Deze week testte ik het Pomegranate Peel Off Face Mask van Hema. Ben je benieuwd naar dit masker? Lees dan zeker even mee.

Het Pomegranate Peel Off Face Mask van Hema is een verfrissend en egaliserend peel off masker. Het masker is verrijkt met granaatappel en passievrucht om de huid dus weer fris en glad te doen aanvoelen. Daarnaast peelt het ook het vuil en de onzuiverheden van je gezicht. Je kan het masker voor €2 in de winkels of hier op de site van Hema vinden.

Hoe te gebruiken?

Reinig je huid en dep het vervolgens droog. Breng het masker gelijkmatig aan met je vingertoppen op je gezicht en hals en vermijd hierbij de lippen en de ogen. Na 15 à 20 minuten kan je het masker voorzichtig van je gezicht trekken.

Werkt het masker?

Het Pomegranate Peel Off Face Mask heeft een roze kleur en is vrij transparant. Daarnaast heeft het masker een hele zoete geur. Het masker ruikt duidelijk naar granaatappel. De geur is zelfs bijna een snoepachtige geur.

Het masker is vrij stroperig, wat typerend is voor een peel off masker. Toch is het lopend genoeg om goed aan te brengen. In de verpakking zit voldoende masker om over heel het gezicht aan te brengen.

Het masker heeft zeker 20 minuten nodig om op te drogen en dus ook goed te verwijderen.

Mijn gezicht voelt achteraf zeker fris en glad aan. Ik heb ook het gevoel dat er wat vuil van mijn gezicht is verwijderd. Onzuiverheden zijn dan niet nadrukkelijk verdwenen. Het masker heeft dus wel wat effect op mijn gezicht.

Over het algemeen ben ik tevreden over dit masker. Het masker heeft een lekker geur, brengt gemakkelijk aan en heeft een vrij goed effect op mijn huid. Om werkelijk onzuiverheden te verwijderen is dit geen geschikt masker.

Je kan het masker voor €2 in de winkels of hier op de site van Hema vinden.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Daarnaast kreeg ik ook NIETS gratis. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

2 gedachten over “Pomegranate Peel Off Face Mask van Hema | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s