Charcoal Purifying Sheet Mask van Simple | Review

Omdat mijn huid wat meer verzorging nodig heeft, ben ik een tijdje terug op zoek gegaan naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Deze week testte ik het Charcoal Purifying Sheet Mask van Simple. Ben je benieuwd naar dit masker? Lees dan zeker even mee.

Het Charcoal Purifying Sheet Mask van Simple zorgt voor een gereinigde, zichtbaar verfriste en gedetoxte huid. Het masker is geïnspireerd door Aziatische beautyrituelen. Het masker bevat natuurlijk bamboe houtskool en is 100% vrij van olie. Je kan dit masker terug vinden in de winkels of hier op de site van Kruidvat.

Hoe te gebruiken?

Haal het masker uit de verpakking en vouw het voorzichtig uit. Breng het masker even aan op een propere huid. Laat het masker 15 minuten inwerken op je gezicht en verwijder het nadien. Masseer het overgebleven serum in je huid of gebruik een wattenschijfje om het serum te verwijderen.

Werkt het masker?

Zoals de meeste charcoal maskers heeft dit Charcoal Purifying Sheet masker van Simple ook een zwarte kleur. Het sheet masker heeft een goede vorm. Het masker past vrijwel goed op mijn gezicht. Het masker heeft ook een lichte houtskoolgeur, maar het is niet storend.

In het sheet masker is veel serum aanwezig maar ik heb niet het gevoel dat het lekt.

Het masker geeft achteraf wel een schoon en verfrissend gevoel. Echt gedetoxd en diep gereinigd is mijn huid niet na het gebruiken van dit masker, maar ik krijg er zeker wel een proper gevoel van. Dit is ook logisch voor een charcoal sheet mask.

Over het algemeen ben ik tevreden over dit masker. Het masker heeft een goede groot, lekt niet en geeft je huid een proper gevoel. Voor een diep gereinigde huid moet je dit masker niet gebruiken.

Je kan dit masker terug vinden in de winkels of hier op de site van Kruidvat.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

3 gedachten over “Charcoal Purifying Sheet Mask van Simple | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s