Wat ik kreeg voor mijn verjaardag

Woensdag 6 juni was ik jarig en werd ik 23. Bij verjaardagen horen pakjes, en ik had het geluk dat ik er ook enkele hele toffe kreeg. Ben je benieuwd wat het exact is? Lees dan zeker verder.

Dit jaar kreeg ik een toffe Bongo-bon en enkele beautyproducten van MAC die ik al een tijdje wou!

P1060036

  • Bongo-bon ‘Zoete zonde’

De Bongo-bon kreeg ik van mijn zussen en de vriend van één van mijn zussen. Met deze Bongo-bon ‘Zoete zonde’ heb ik recht op zoetigheden in één van de door Bongo geselecteerde koffie- en eethuizen. Een ideale date met mijn vriend. Hier ben ik heel blij mee.

 

  • MAC Matte Lipstick – Mehr

Een tijdje geleden was ik in Antwerpen met mijn vriend en we liepen voorbij de winkel van het beautymerk MAC. Hij wist dat ik al een tijdje een lippenstift wou van MAC en stelde voor om even binnen te gaan. Ik ben een fan van nudekleuren dus ging ik meteen opzoek naar de klassiekers tussen de nudekleuren (Faux, Velvet Teddy en Mehr). Ik testte deze alle drie uit en we kwamen samen met de verkoopster tot het besluit dat Mehr me het beste stond. Met heel veel plezier wou mijn vriend me deze lippenstift cadeau doen voor mijn verjaardag. Het was dus nog even wachten tot ik deze kon dragen. Mehr is een matte nudekleur, met een roze toets, verpakt in een zwarte kogelvormige huls. Als ik me niet vergis, hebben de twee ander (Faux en Velvet Teddy) eerder een bruine toets.

 

  • MAC Eyeshadow x 9 Semi-Sweet Times Nine

Samen met mijn mama ging ik de dag voor mijn verjaardag naar de winkel van Estee Lauder in Oevel en mocht ik enkele beautyproducten uitkiezen. Ik heb nog niet veel oogschaduwpaletten, dus de ideale om eentje met mooie kleuren uit te kiezen. Ik koos voor Semi-Sweet Times Nine omdat dit negen basiskleuren zijn die volgens mij ook het beste bij mijn huid zullen staan. Ik vond dat dit palet ook de mooiste basickleuren had. Er zitten enkele nude-kleuren, zandkleuren en paarstinten in maar ook daarnaast ook enkel donkere kleuren die wat meer diepte in een ooglook kunnen brengen. Ik ga zeker oefenen op het maken van toffe ooglooks hiermee en ik ga zeker ook op onderzoek naar toffe ooglooks van anderen.

(De swatches die ik maakte zijn de kleuren in de hoeken)

 

  • MAC Matte Lipstick – To Luck!

Bij Estee Lauder koos ik ook een lippenstift uit. Deze lippenstift komt uit de limited edition Lunar New Year en heeft een speciale verpakking. In plaats van een zwarte kogelvormige verpakking, kozen ze voor een wit-roze kogelvormige verpakking. De kleur lijkt een nude-tint maar heeft toch een rode toets. Ik vind dit een hele mooie kleur!

 

Ik ben heel blij met alle cadeau’s die ik heb gekregen.

Veel liefs,

Amelie

 

Advertentie

23 gedachten over “Wat ik kreeg voor mijn verjaardag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s