Deze producten heb ik in mei opgebruikt

Net zoals de afgelopen maanden heb ik weer enkele producten opgebruikt. Deze maand heb ik producten opgebruikt die ik al eens heb opgebruikt (en waar ik dus fan van ben) en heb ik ook producten opgebruikt die jullie nog niet hebben zien voorbij komen. Lees zeker even mee.

P1050988

  • Facial cleansing wipes van Hema

In januari kocht ik bij Hema deze reinigingsdoekjes. Ik werd meteen aangetrokken tot de verpakking omdat dit een heel zomers gevoel geeft. Op dat moment had ik nog reinigingsdoekjes in gebruik dus daarom dat deze doekjes pas deze maand zijn opgebruikt. Het zijn zeker en vast goede doekjes. Ze verwijderen perfect je make-up. De doekjes zijn geurloos, wat zeker een voordeel is. Bij het verwijderen van je make-up voelen de doekjes zacht aan. Deze doekjes doekjes kostte €1,75 en zijn te vinden op de site van Hema.

P1060017

  • Facial Sheet Mask van Action

In februari reviewde ik een Facial sheet mask van Action. Deze bevatte houtskool en zeezoutextract. Ik kocht ook een sheet mask met granaatappelextract en hyaluronzuur en deze gebruikte ik deze maand op. Het zou mijn huid stevig en vast maken. Ik ben niet zeker of het masker echt zijn werk deed maar het deed toch deugd om nog eens een masker te gebruiken. Het masker kostte 89 cent, als ik me niet vergis. Op de site van action zijn ze niet meer te vinden.

P1050992

  • 3D White Luxe Perfection tandpasta van Oral-B

Een tandpasta heb ik nog nooit laten zien tijdens een opgebruikt-artikel maar het is zeker een must onder de verzorging- en beautyproducten. In deze tandpasta zitten korreltjes, waardoor je tanden gescrubd worden. Het geeft me het gevoel dat mijn tanden er werkelijk witter van worden. De tandpasta heeft ook een sterke muntsmaak. Ik ben over het algemeen ook wel fan van tandpasta van Oral-B. Je kan de Parelglans-versie van deze tandpasta vinden op de site van Kruidvat voor €4,49.

P1060012.JPG

  • Mango Shower Gel van The Body Shop

Deze maand gebruikte ik ook deze douchegel van The Body Shop op. Ik ben wel fan van hun douchegels vanwege de lekkere geur. Je kan deze shower gel nog steeds vinden op de site van The Body Shop. Je betaalt er wel €7 voor.

P1060007

  • Ever Bloom Eau de Parfum van Shisheido

Deze parfum kreeg ik ooit cadeau en is lang mijn dagelijks parfum geweest. Het is een zeer bloemige parfum. Ik vind het zeer jammer dat deze op is, want ik ben er zeker fan van. Het flesje van deze parfum hou ik nog even bij, omdat ik het zo mooi vind. Je kan hem vinden op bol.com.

P1060029

  • Diamond Gloss Care Shampoo van Nivea

De Diamond Gloss Care Shampoo en conditioner zie je wel vaker voorbij komen. Een teken dat ik wel fan ben! Deze maand gebruikte ik enkel de shampoo op. De conditioner is nog niet helemaal op omdat ik de voorbije weken en maanden merkte dat ik er wat te veel van gebruikte. Het uitspoelen van de conditioner duurde te lang of niet goed omdat ik er te veel van gebruikte. Je kan deze shampoo vinden op bol.com.

P1050998.JPG

Welke producten gebruikte jij deze maand op?

Veel liefs,

Amelie

Beauty & parfum  mooi & gezond algemeen

In dit blogbericht wordt er gebruik gemaakt van affiliate links en banners. Lees zeker en vast even de disclaimer over affiliate links op de Over mij-pagina.
Advertentie

14 gedachten over “Deze producten heb ik in mei opgebruikt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s