PureActive Charcoal Anti-Mee-Eter Peel-Off Masker van Garnier | Review

Omdat mijn huid wat meer verzorging nodig heeft, ben ik een tijdje terug op zoek gegaan naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Deze week testte ik het PureActive Charcoal Anti-Mee-Eter Peel-Off Masker van Garnier. Ben je benieuwd naar dit masker? Lees dan zeker even mee.

Het PureActive Charcoal Anti-Mee-Eter Peel-Off Masker van Garnier is een masker dat je mee-eters zou verminderen en je poriën zou verfijnen. Het masker bevat houtskool van natuurlijke oorsprong en zuiverend salicylzuur. Hierdoor vermindert het onzuiverheden die mee-eters veroorzaken zoals vuil en talg bij je T-zone (neus, voorhoofd en kin). Je kan dit masker voor €7,99 vinden in de winkels of hier op de site van Kruidvat. Ook kan je dit masker voor €8,99 hier op de site bol.com vinden.

Hoe te gebruiken?

Reinig je gezicht en dep het droog. Breng het masker gelijkmatig aan op je T-zone (neus, kin en voorhoofd). Vermijd hierbij de oog en lipcontouren. Laat het masker 20 à 30 minuten intrekken tot het compleet opgedroogd is. Verwijder het masker voorzichtig van binnen naar buiten. Gebruik het masker twee keer per week.

Werkt het masker?

Het masker is vrij stroperig, maar dat is vaak bij houtskool peel off maskers. Het is handig dat het masker in een tube zit. Hierdoor kan je het masker makkelijk met je handen verdelen over het gezicht, ook is het masker wat stroperig. Hoewel het een stroperig masker is, is het geen plakkerig masker. Wanneer ik het masker op had, kon ik makkelijk van T-shirt wisselen zonder vlekken te krijgen. Het masker is ook makkelijk  van de vingers te wassen.

Het masker heeft een frisse muntige geur. Je ruikt ook dat het een masker is op basis van houtskool maar dit overheerst niet. Je ruikt voornamelijk de frisse geur.

Het masker droogt mooi gelijkmatig op en is makkelijk te verwijderen van het gezicht.

De mee-eters op mijn neus en kin verdwijnen niet bij het gebruiken van het masker. Wel heb ik het gevoel dat er vuil en talg wordt verwijdert. Zo heb ik het gevoel dat dode huidcellen verwijdert worden.

Over het algemeen ben ik tevreden over het masker, maar geeft het masker niet het gewenste effect dat ik voor ogen had. Ik zou het masker zeker nog eens kopen, nu ik weet welk effect het heeft op mijn huid. Ik denk dat ik minstens 4 keer een masker kan opdoen voordat de tube leeg is. Qua prijs-kwaliteit vind ik het masker zeker de moeite waard.

Je kan dit masker voor €7,99 vinden in de winkels of hier op de site van Kruidvat. Ook kan je dit masker voor €8,99 hier op de site bol.com vinden.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. Sommige linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn affiliate links. Ik krijg dus een kleine som geld wanneer jij iets koopt op de site bol.com via mijn link. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s