Oogpatches van Qiriness | Review

Een tijdje geleden ging ik op zoek naar een nieuwe parfum. Deze zocht ik bij Ici Paris XL. Tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe parfum kwam ik enkele maskers tegen van Qiriness. Daartussen zaten ook oogpatches, iets wat ik nog nooit eerder probeerde en dus ook eens wou proberen.

Volgens Ici Paris XL zouden deze oogpatches de huid onder je ogen moeten kalmeren, hydrateren en verstoppingen bestrijden. Ook zouden deze oogpatches je huid een boost moeten geven. Afgelopen weekend leek me het fijn om dit uit te testen, omdat ik de laatste tijd veel stress heb en dit is te merken in mijn gezicht en onder mijn ogen.

29527376_10215654536335779_309561688_o

De oogpatches zijn verpakt in een groene verpakking. Daarin liggen ze beiden in hetzelfde doosjes, gescheiden door een folie. De patches voelen glibberig aan voordat je het onder je legt. Wanneer je ze onder je ogen legt, blijven ze stevig plakken. Gedurende de 20 à 30 minuten voel je het tintel onder de ogen. Dit had ik met maskers die ik al eerder testte nog nooit, maar het gaf me wel het gevoel dat het zijn werk deed. Anderzijds had ik schrik voor een allergische reactie.

29681138_10215654536775790_1064633417_o

Het draaide niet uit tot een allergische reactie. Het draaide wel wat beter uit. Ik heb het gevoel dat mijn huid gladder maar ook zachter is. Op andere plekken voelt mijn huid ruwer aan. De patches geven een glanzend effect. Volgens mij is mijn huid op deze plekken beter gehydrateerd en gekalmeerd. Mijn huid heeft hierdoor inderdaad een boost gekregen. Of verstoppingen verdwenen zijn, weet ik niet zeker, maar het masker heeft zeker effect!

29634874_10215654536735789_727888279_o

Mijn conclusie? Ik kan het masker zeker aanraden!

Veel liefs,

Amelie

Advertentie

20 gedachten over “Oogpatches van Qiriness | Review

    1. Moet je zeker eens proberen! De moeite waard! Ik heb nog twee andere maskers liggen en die ga ik ook eens uittesten. Ze verschijnen oftewel in een review oftewel in een opgebruikt bericht op mijn blog!

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s