SkinActive Hydra Bomb Gladmakend oog tissue masker van Garnier | Review

Omdat mijn huid wat meer verzorging nodig heeft, ben ik een tijdje geleden op zoek gegaan naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Deze week testte ik het SkinActive Hydra Bomb Gladmakend oog tissue masker van Garnier.

Het SkinActive Hydra Bomb Gladmakend oog tissue masker van Garnier is verrijkt met kokoswater en hyaluronzuur. Dit oogmasker met een ultra lichte formule is speciaal ontwikkeld voor vermoeid uitziende oogcontouren met eerste tekenen van huidveroudering. Het masker zou dus zorgen voor frisse, gladde, jonger uitziende en gehydrateerde oogcontouren. Ik kocht het masker voor €2,79 bij Kruidvat. Je kan het masker voor dezelfde prijs hier op de site van Kruidvat vinden.

Hoe te gebruiken?

Breng het masker aan op een gereinigde huid. Strijk het masker glad, om voor contact met de huid te zorgen. Verwijder de beschermende laag. Laat 15 minuten intrekken. Na 15 minuten kan het masker verwijdert worden. Masseer het overtollig product in de huid of gebruik een wattenschijfje om het te verwijderen.

Werkt het masker?

Eerst en vooral vind ik dat het masker een gekke vorm heeft. Toch past het mooi rond mijn ogen. Net zoals alle andere maskers van Garnier uit de lijn Skin Active Hydra Bomb, is dit oogmasker ook goed doordrenkt met serum, wat een fijn gevoel geeft. Soms had ik wel het gevoel dat het masker wat lekte naar mijn oog toe.

Mijn huid voelt zeker gehydrateerd en fris aan. Ik heb ook het gevoel dat de wallen die ik had ook geminderd zijn. Ik heb wel het gevoel dat het masker effect heeft. Zelf heb ik geen harde wallen, dus ik weet niet of het echt helpt tegen harde wallen.

Over het algemeen vind ik het een fijn masker, omdat ik gevoel heb dat het op mij huid effect heeft. Wel vind ik het jammer dat het lekt.

Heb jij al eens een oogmasker getest?

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

2 gedachten over “SkinActive Hydra Bomb Gladmakend oog tissue masker van Garnier | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s