Deze producten heb ik in juni opgebruikt

Net zoals elke maand heb ik in de maand juni weer enkele verzorgingsproducten opgebruikt. Zoals gewoonlijk zitten er weer enkele favorieten bij. Ben je benieuwd welke producten dit zijn? Lees dan zeker even mee.

  • Long Care & Repair Shampoo & Conditioner van Nivea

Deze maand gebruikte ik weer een shampoo en conditioner op van de Long Care & Repair lijn van Nivea. Zij die mij al langer volgen, weten dat ik wel fan ben van de shampoos en conditioners van Nivea, en dan vooral van de lichtblauwe flacons. Er zijn er ook in roze en donkerblauwe flacons; de shampoos en conditioners uit de roze flacons vindt ik net iets minder fijn, de donkerblauwe heb ik nog niet gebruikt. Ik koop deze shampoos en conditioners altijd in een sixpack op bol.com, omdat het mij voordeliger lijkt. Je kan de shampoos hier op bol.com vinden voor €17,23. De conditioners kan je dan weer hier op bol.com vinden voor €22,14.

Deze producten heb ik in april opgebruikt

  • Invisible Dry Deodorant van Dove

Ik gebruikte ook een Invisible Dry deo van Dove op. Deze deo van Dove is vrij neutraal qua geur en geeft geen witte strepen. Je kan de deodorant hier op bol.com vinden.

Foto 29-08-18 12 06 52

  • Enkele maskertjes

Ook deze maand gebruikte ik enkele maskertjes op. Voor wie mijn blog volgt, weet dat er vaak reviews van maskers online komen en dus heb ik er ook enkele opgebruikt. Het zijn de volgenden:

 

 

  1. SkinActive Hydra Bomb Gladmakend oog tissue masker van Garnier: Je kan de review over dit maskertje hier lezen. Je kan het masker voor €2,79 hier op de site van Kruidvat vinden.
  2. Hydralist Detox masker van Diadermine: Je kan de review over dit maskertje hier lezen. Je kan het masker voor €2,19 vinden in de winkels of hier op de site van Kruidvat. Je kan het masker ook hier vinden op bol.com.

Welke producten gebruikte jij deze maand op?

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. Sommige linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn affiliate links. Ik krijg dus een hele kleine som geld wanneer jij iets koopt op de site bol.com. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

Een gedachte over “Deze producten heb ik in juni opgebruikt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s