Hydralist Detox masker van Diadermine | Review

Omdat mijn huid wat meer verzorging nodig heeft, ben ik een tijdje geleden op zoek gegaan naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Deze week testte ik het Hydralist Detox masker van Diadermine.

Het Hydralist Detox masker van Diadermine zou zorgen voor een gereinigde en gedetoxte huid. Het Hydralist Detox masker van Diadermine is een kleimasker dat de onzuiverheden en overtollig talg uit je huid moeten verwijderen. Je kan het masker voor €2,19 vinden in de winkels of hier op de site van Kruidvat. Je kan het masker ook hier vinden op bol.com.

Hoe te gebruiken?

Breng het masker aan op een droge huid, vermijd hierbij de zone rond je ogen. Laat gedurende 10 minuten inwerken. Spoel vervolgens af met water.

Werkt het masker?

De verpakking van het Hydralist Detox masker van Diadermine is vrij stevig en dus ook wat lastiger open te krijgen. Toch is het makkelijk om het kleimakser uit masker te krijgen.

Bij het aanbrengen is het Hydralist Detox masker niet al te lopend, maar zeker ook niet het tegengestelde. Het is vrij gemakkelijk aan te brengen. Er is veel product aanwezig in de verpakking. Mijn hele gezicht kan bedekt worden met het masker (ik heb zeker geen klein gezicht). Het masker heeft een witte kleur, wat neutraal is. Het masker heeft geen specifieke overheersende geur.

Het masker droogt goed op, wat hoort bij een kleimasker. Toch liet ik het masker net iets langer op dan 10 minuten op het zo volledig mogelijk te laten drogen.

Naar mijn gevoel verwijdert het masker het overtollige talg op mijn gezicht goed. Het heeft naar mijn mening echt een detox-effect.

Ik ben zeer tevreden over dit masker en zou dit zeker nog eens gebruiken als mijn huid wat vettiger is en er puistjes beginnen op te komen.

Je kan het Hydralist Detox masker voor €2,19 vinden in de winkels of hier op de site van Kruidvat. Je kan het masker ook hier vinden op bol.com.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. Sommige linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn affiliate links. Ik krijg dus een kleine som geld wanneer jij iets koopt op de site bol.com via mijn link. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s