Dit staat er op mijn lijstje voor Black Friday 2018

Aankomende vrijdag is het weer Black Friday, een echte shopdag met vele grote kortingen. Natuurlijk wil ik op deze hoogdag ook wat koopjes doen. Mijn wishlist aan eventuele koopjes vind je in dit blogbericht.

Black Friday is een dag vol kortingen bij vele grote ketens, maar ook kleinere winkels doen er ondertussen aan mee. Black Friday komt overgevlogen van Amerika en is de dag na Thanksgiving. Vanaf deze zwarte vrijdag begint het seizoen voor de kerstaankopen te doen. Om mensen te lokken geven vele winkels hoge kortingen. Dit concept vonden vele winkels uit landen in Europa fantastisch en sprongen mee op de kar.

Natuurlijk wil ik ook profiteren van deze hogere kortingen. Deze spullen wil ik zeker scoren op Black Friday:

  • Enkele lippenstiften: Ik ben een echte lippenstiftenfan, maar de laatste tijd heb ik er niet veel meer gekocht. Ik heb bijvoorbeeld de suède lipsticks van NYX op het oog, maar als ik andere lippenstiften tegen komen die me meer bevallen zal ik misschien eerder daarvoor gaan.
  • Enkele producten van The Body Shop: Wanneer er kortingsdagen zijn, weet ik dat dat The Body Shop hun oudste lijnen vaak aan -50% aanbiedt. En laat ik nu een enorme fan zijn van The Body Shop.
  • Kaarsen en/of interieuraccessoires van H&M Home: Zeker en vast ga ik ook eens langs bij H&M Home. Ik ben benieuwd of zij dit jaar ook meedoen aan Black Friday. Wanneer zij hier ook aan meedoen, wil ik wel enkele geurkaarsen en interieuraccessoires voor in mijn kamer te kopen.
  • Enkele kerstcadeau’s: Natuurlijk staat Black Friday in teken van kerstcadeau’s dus hiervoor ga ik zeker ook eens kijken.

Doe jij ook mee aan Black Friday? Wat wil jij ook zeker kopen aan een korting?

Veel liefs,

Amelie

 

Black Friday 2018

Advertentie

2 gedachten over “Dit staat er op mijn lijstje voor Black Friday 2018

  1. Ik maak eigenlijk nooit ergens lijstjes voor. Black Friday overviel me min of meer. Ik kwam er iets over tegen doordat ik (weer eens) op AliExpress shopte en kreeg last minute pas door dat er ook in Nederland iets mee werd gedaan. Verlanglijstjes had ik dus niet gemaakt, maar ik scoorde wel een toffe groene trui van de HEMA (die later ‘gewoon’ afgeprijsd bleek te zijn maar pas met Black Friday korting vanaf 3 kledingstukken), een jasje van ONLY wat nog onderweg is, een jurkje bij Zeeman met 25% korting wat ik later weer terugbracht omdat ’t niet mooi stond en wat stationery items op AliExpress. Oh ja en het klapstuk: Een faux leather skater skirt van VILA die echt al een jáár op mijn verlanglijstje stond maar ik vond 40 euro voor een rokje gewoon echt te duur.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s