Deze producten heb ik november opgebruikt

Net zoals de afgelopen maanden gebruikte ik enkele beautyproducten op. Deze maand waren het er niet zo veel, maar gek genoeg toch een heleboel ervan. Ben je benieuwd? Lees dan zeker even verder.

Foto 28-11-18 14 53 01

Deze maand gebruikte ik de Natural Shine hairmilk shampoo en conditioner van Nivea op. Ik maakt er welgeteld twee bussen shampoo en drie bussen conditioner van op. Dit is enorm veel, ook voor iemand die haar haar dagelijks wast. Ik vind deze shampoo en conditioner van de hairmilk-lijn zeker geen aanrader. De shampoo en conditioner geven wel glans, maar de conditioner geeft bijna geen meerwaarde aan mijn haar. Ik gebruik conditioner om mijn haar grotendeels te ontknopen en dat deed deze conditioner niet goed. Ik moest heel veel product gebruikt voordat het effect had. Dit vind ik zeer jammer, want normaal gezien ben ik wel fan van Nivea. In tegenstelling tot deze hairmilk-lijn raadt ik de licht blauwe flessen wel aan (bijvoorbeeld de Diamond Gloss Care shampoo en conditioner). Wil je toch eens de Natural Shine hairmilk shampoo en conditioner uitproberen? De shampoo vind je al zeker hier. Je kan de shampoo en conditioner ook vinden bij Kruidvat.

Welke producten gebruikte jullie deze maand op?

Veel liefs,

Amelie

Beauty & parfum

Advertentie

5 gedachten over “Deze producten heb ik november opgebruikt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s