5 cadeautips voor kerst voor haar

Het is al reeds december, de maand van de feestdagen. Kerstmis en Oud & Nieuw komen er aan. Maar wat krijgen we nu graag cadeau tijdens kerstmis? En wat krijgen vrouwen graag voor kerstmis? In dit blogbericht geef ik 5 tips voor cadeau’s die je kan geven aan je vrouw, vriendin, mama, zus, … .

  • Een cadeaubon of een tegoedbon

Een cadeaubon of tegoedbon is altijd een tof idee. Dit kan gaan van Bongo-bonnen tot tegoedbonnen bij haar favoriete cosmeticawinkel. Het is vaak tof dat je oftewel iets ‘gratis’ kan gaan doen oftewel iets mag uitkiezen uit je favoriete winkel. Een Bongo-bon is altijd een goed uitje (én wie weet mag je zelf ook wel meegenieten van de bon). Bij een tegoedbon weet je dat je geen cadeau’s koopt die niet helemaal in de smaak vallen of die de ontvanger al heeft.

  • Parfum of make-up

Wie weet is het flesje parfum van je geliefde of de ontvanger bijna leeg of zoekt ze al lang naar één bepaalde kleur lippenstift of nagellak. Met make-up of parfum kan je zelden iets fout doen, als je perfect weet wat de smaak is van de ontvanger.

5 cadeautips voor kerst voor haar pic

  • Juwelen

Draagt de ontvanger graag oorbellen, ringen of een ketting? Dan is dit misschien wel het perfecte cadeau. Let wel weer op de smaak van diegene waarvoor je het cadeau koopt. Zo zijn er vrouwen die meer van goudkleurige juwelen houden, terwijl er ook vrouwen zijn die meer van zilverkleurige juwelen houden.

  • Interieuraccessoires 

Is de vrouw aan wie je een cadeau gaat geven pas verhuist of is ze graag met interieurzaken bezig? Koop dan iets voor in haar interieur. Denk maar aan kaarsen, kadertjes, posters, … .

  • Een handtas, rugzak of valies

Vertrekt de vrouw binnenkort op reis? Of begint ze aan een nieuwe job? Wie weet begint ze in het nieuwe jaar wel aan een nieuwe sport. Hierbij kan ze misschien wel een nieuwe valies, handtas of rugzak gebruiken.

Wat geef jij je vriendin, moeder, zus, … cadeau met kerst?

Veel liefs,

Amelie

Kerst 2018

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s