5 cadeautips voor kerst voor hem

December is al meer dan een week bezig en we zijn volop bezig met het aankopen van originele cadeautjes voor kerstmis. Afgelopen woensdag kon je op mijn blog enkele cadeautips voor kerst vinden voor je vrouw, vriendin, zus, mama, … . Maar ook de mannen krijgen graag cadeautjes. Ben je nog op zoek naar een cadeautje voor je vriend, man, broer, papa, … en heb je nog wat inspiratie nodig? Lees dan zeker even verder want in deze blogpost geef ik 5 cadeautips voor hem.

  • Een cadeaubon of tegoedbon

Net zoals vrouwen ontvangen mannen graag cadeaubonnen of tegoedbonnen. Het gevoel dat je er mee kan doen wat je wilt, is leuk. Zo zijn cadeaubonnen zoals een Bongo-bon altijd wel een goed idee. Anderzijds krijgen mannen ook wel graag een tegoedbon van hun favoriete kledingwinkel of gamewinkel.

  • Games

Speelt je vriend graag games op zijn nieuwste playstation of Nintendo Switch? Koop voor hem een game. Zo kan tijdens de vakantieperiode even op zijn manier me-time hebben.

  • Parfum

Net zoals vrouwen krijgen mannen ook graag een nieuw flesje van hun favoriete parfum. Zo hoeven ze niet langs de winkel om een nieuw flesje te halen of nieuwe geurtjes uit te testen.

5 cadeautips voor kerst voor hem pic

  • Gadgets

Is je vriend fan van gamen? Koop misschien een muismat met een print van zijn favoriete game. Heeft je vriend last met opstaan? Koop een rijdende wekker. Leest hij graag veel boeken? Koop een origineel leeslampje. Zo zijn er duizenden zaken te vinden waar je vriend, broer, man, … dol op kan worden.

  • Kledij

Mannen vinden het ook vaak praktisch en tof dat je kledij koopt voor hen. Zo kan je bijvoorbeeld leuke en originele sokken en onderbroeken kopen bij Happy Socks of kan je een T-shirt met een toffe print van zijn favoriete serie of game kopen. Ook mutsen, sjaals en handschoenen doen het waarschijnlijk goed. Het is in België nog niet extreem koud geweest maar wat niet is, kan nog komen.

Wat geef jij als cadeau aan je man, vriend, broer, papa, …?

Veel liefs,

Amelie

Kerst 2018

Advertentie

2 gedachten over “5 cadeautips voor kerst voor hem

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s