1500 volgers op Instagram | Giveaway

In oktober behaalde ik op mijn Instagramaccount de 1000 volgers. Nog maar net 4 maanden verder behaalde ik op mijn Instagramaccount al de 1500 volgers. Wat gaat dit snel! En om jullie te bedanken omdat jullie me zo fervent volgen, geef ik een cadeautje weg aan de hand van een winactie, oftewel een giveaway.

Wat kan je winnen?

Ondertussen weten jullie al goed genoeg dat ik een grote fan ben van The Body Shop. Daarom geef ik een geschenkje weg met enkele producten van The Body Shop. In dit pakje zitten producten van de limited wintercollectie. Het zijn producten uit de lijn Pepermint Candy Cane. De producten die je kan winnen, ruiken dus naar zuurstokken met pepermunt smaak. In dit pakketje zitten de volgende producten:

  • Shower Gel van 60 ml
  • Body Scrub van 50 ml
  • Body Butter van 50 ml
  • Hand Cream van 30 ml

Hoe kan je dit pakket winnen?

Natuurlijk geef ik dit pakketje niet zomaar weg. Je moet er natuurlijk iets voor doen. Dit zijn de stappen die je moet ondernemen:

  • Volg me op Instagram
  • Like de foto van de winactie
  • Reageer onder deze foto waarom je dit pakketje zou willen winnen en tag 2 vriend(inn)en
  • Extra kans om te winnen: Repost deze winactie met de hashtag #writingsbyamelie in de beschrijving
  • Deelnemen kan tot zondag 3 februari en is zowel in Nederland als België mogelijk.

Veel succes en veel liefs,

Amelie

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s