Deze producten heb ik in april opgebruikt

Maandelijks gebruik ik enkele beauty- en verzorgingsproducten op, dus ook tijdens de maand april. Ben je benieuwd welke producten ik deze maand heb opgebruikt? Lees dan zeker even mee.

 • Milde porieverkleinende scrub met Rose Quartz + Houtskool van Bioré

Deze maand gebruikte ik de Milde porieverkleinende scrub met Rose Quartz + Houtskool van Bioré op. Ik schreef een review over deze gezichtsscrub. Deze kan je hier lezen. De scrub had zeker en vast een positief effect op mijn huid. Je kan deze scrub voor €9,99 in de winkels of hier op de site van Kruidvat vinden.

Milde porieverkleinende scrub met Rose Quartz + houtskool van Bioré

 • Repair & Targeted Care Conditioner van Nivea
 • Diamond Gloss Shampoo van Nivea
 • Volume Care Conditioner van Nivea

Deze maand gebruikte ik een shampoo en twee conditioners van Nivea op. Over het algemeen ben ik grote fan van de blauwe lijn aan shampoos en conditioners van Nivea. Zowel de Diamond Gloss Shampoo als de Repair & Targeted Care Conditioner en de Volume Care Conditioner hebben een goed effect op mijn haar. Je kan de Repair & Targeted Care Conditioner hier op de site bol.com vinden. Je kan de Diamond Gloss Shampoo hier op de site bol.com vinden. Je kan de Volume Care Conditioner hier op de site van Kruidvat vinden.

 • Velvety Smooth Cleansing Foam van Rituals

Deze maand gebruikte ik ook de Velvety Smooth Cleansing Foam van Rituals. Deze cleansing foam is er eentje uit de lijn The Ritual of Namasté. Ik kan deze cleansing foam aanraden. Je kan mijn review van deze cleansing foam hier lezen. Je kan deze cleanser voor €12,90 in de winkels of hier op de site van Rituals.

Velvety Smooth Cleansing Foam van Rituals

 • Enkele maskertjes:

Ook deze maand gebruikte ik enkele maskertjes op. Voor wie mijn blog volgt, weet dat er vaak reviews van maskers online komen en dus heb ik er ook enkele opgebruikt. Het zijn de volgenden:

 1. Egg Cream Mask van Too Cool For School: Je kan de review over dit masker hier lezen. Je kan dit masker voor €4 in de winkels of hier op de site van Hema vinden. Je kan ook andere producten van dit merk hier op de site van Beauty Bay vinden.
 2. Go with the flow Avocado Mud Face Mask van Hema: Je kan de review over dit masker hier lezen. Je kan dit masker voor €2 in de winkels of hier op de site van Hema vinden.
 3. Deep Cleansing Sweet Cherry + Yoghurt 2 Step Peel Pad + Mask van Freeman: Je kan de review over dit masker hier lezen. Je kan dit masker voor €2,49 in de winkels of hier op de site van Kruidvat vinden.
 4. Dead Sea Sheet Mask van 7th Heaven: Je kan de review over dit masker hier lezen. Je kan dit masker voor €1,99 in de winkels van Kruidvat vinden. Alle beschikbare maskers van 7th Heaven zijn hier op de site van Kruidvat te vinden.

Welke producten gebruikte jij deze maand op?

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. Sommige linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn affiliate links. Ik krijg dus een hele kleine som geld wanneer jij iets koopt op de sites bol.com of hema.be. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

3 gedachten over “Deze producten heb ik in april opgebruikt

  1. De shampoo’s van Andrelon kunnen me zeker ook bekoren. Het is wel een echt Nederlands merk en dus in België enkel in de Kruidvat en enkele andere winkels te verkrijgen. De deo’s van Dove gebruik ik ook altijd.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s