Hydrating Peach + Yoghurt 2 Step Peel Pad + Mask van Freeman | Review

Omdat mijn huid wat meer verzorging nodig heeft, ben ik een tijdje terug op zoek gegaan naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Deze week testte ik het Hydrating Peach + Yoghurt 2 Step Peel Pad + Mask van Freeman. Ben je benieuwd naar dit masker? Lees dan zeker even mee.

Het Hydrating Peach + Yoghurt 2 Step Peel Pad + Mask van Freeman is een masker bestaande uit een exfoliërend wattenschijfje en een sheet masker. Het exfoliërend wattenschijfje zou voor een directe peeling zorgen. Het masker is verrijkt met sappige perzik en voedende yoghurt, zou de huid hydrateren en zou zorgen voor frisse en stralende huid. Het masker zou perfect zijn voor een droge. Je kan dit masker voor €2,49 in de winkels of hier op de site van Kruidvat vinden.

Hoe te gebruiken?

Steek je vinger in het scrub wattenschijfje en masseer hiermee de gereinigde huid voor een zachte peeling. Niet afspoelen. Breng vervolgens het sheet masker aan. Plaats deze goed rondom je ogen, neus en mond. Het masker zachtjes aandrukken op de vorm van het gezicht. Verwijder het masker en laat de extra serum intrekken door zachtjes in de huid te kloppen. Afspoelen is niet nodig.

Werkt het masker?

Zowel het wattenschijfje als het masker hebben een witte kleur. Ze hebben allebei een frisse geur. Bij het masker is er zeker perzik- en yoghurtgeur te herkennen.

Net zoals bij het Deep Cleansing Sweet Cherry + Yoghurt 2 Step Peel Pad + Mask en het Pore Clearing Raspberry + Yoghurt 2 Step Peel Pad + Mask van Freeman is het wattenschijfje is groot genoeg dat er zeker twee à drie vingers in kunnen. Hierdoor is er voldoende oppervlak om het gezicht eerst te scrubben. Toch geeft het washandje in eerste instantie geen scrubbend gevoel. Er zijn geen korreltjes of dergelijke op het washandje aanwezig.

Net zoals bij het Deep Cleansing Sweet Cherry + Yoghurt 2 Step Peel Pad + Mask van Freeman is het masker zelf een vrij groot masker. Het masker heeft een groot vlak voor het voorhoofd. Het masker bedekt goed mijn wangen en mijn kin en heeft correcte openingen voor de ogen, neus en mond.

Dit Hydrating Peach + Yoghurt 2 Step Peel Pad + Mask is net iets vochtiger dan de twee andere sheet maskers van Freeman. Het serum lekt iets meer uit het masker maar geeft daardoor een meer hydraterend gevoel.

Mijn huid voelt nadien verfrist en gehydrateerd aan en doet mijn huid stralen.

Ik kan het masker dus zeker aanraden.

Je kan dit masker voor €2,49 in de winkels of hier op de site van Kruidvat vinden.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.

Een gedachte over “Hydrating Peach + Yoghurt 2 Step Peel Pad + Mask van Freeman | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s