Deze producten heb ik in mei opgebruikt

Maandelijks gebruik ik enkele beauty- en verzorgingsproducten op, dus ook tijdens de maand mei. Ben je benieuwd welke producten ik deze maand heb opgebruikt? Lees dan zeker even mee.

 • 2 Volume Care Conditioners van Nivea
 • 2 Classic Care Shampoos van Nivea

Wie me al langer volgt, weet dat ik fan ben van de blauwe lijn aan shampoos en conditioners van Nivea. Een tijdje geleden kocht ik enkele bussen shampoo en conditioner aan. Ik kocht 6 bussen van de Classic Care Shampoo en 6 bussen van de Volume Care Conditioner. Ik ben nog steeds fan van deze Care-lijn van Nivea. De shampoos en conditioners verzorgen mijn haar zoals ik het wil. De conditioner zorgt ervoor dat er niet veel klitten in mijn haar zitten. Zowel de shampoo als de conditioner voeden mijn haar. Deze maand gebruikte ik van zowel de shampoo als de conditioner die ik een tijdje geleden kocht 2 bussen op. Je kan de Volume Care Conditioner voor €3,59 hier op de site van Kruidvat vinden. Je kan de Classic Care Shampoo voor €3,19 hier op de site van Kruidvat vinden.

 • Enkele maskertjes:

Ook deze maand gebruikte ik enkele maskertjes op. Voor wie mijn blog volgt, weet dat er vaak reviews van maskers online komen en dus heb ik er ook enkele opgebruikt. Het zijn de volgenden:

 1. Hydrating Peach + Yoghurt 2 Step Peel Pad + Mask van Freeman: Je kan de review over dit masker hier lezen. Je kan dit masker voor €2,49 in de winkels of hier op de site van Kruidvat vinden.
 2. Detox & Replenish Hydrogel Mask van 7th Heaven: Je kan de review over dit masker hier lezen. Je kan dit masker voor €3,99 in de winkels of hier op de site van Kruidvat vinden.
 3. SkinActive Nutri Bomb Intense voeding + Glow Tissue Masker met Kokos van Garnier: Je kan de review over dit masker hier lezen. Je kan het masker voor €2,99 in de winkels of hier op de site van Kruidvat vinden.
 4. Hydro Boost Hydrogel Mask van Neutrogena: Je kan de review over dit masker hier lezen. Je kan dit masker €3,99 in de winkels of hier op de site van Kruidvat vinden.
 5. Silver Glamour Peel-Off Mask van Kruidvat: Je kan de review over dit masker hier lezen. Je kan dit masker voor €0,89 in de winkels of hier op de site van Kruidvat vinden.
 6. Snow White Lip Masker van Action: Je kan de review over dit masker hier lezen. Je kan dit masker voor €0,99 vinden in de winkels van Action.
 7. Hyaluronic Acid Face Sheet Mask van the Mask Dr.: Je kan de review over dit masker hier lezen. Je kan dit masker voor €0,95 vinden in de winkels van Action.
 8. SkinActive Nutri Bomb Intense voeding + Versteviging Tissue Masker met Amandel van Garnier: Je kan de review over dit masker hier lezen. Je kan het masker voor €2,99 in de winkels of hier op de site van Kruidvat vinden.

Welke producten gebruikte jij deze maand op?

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s