Detox & Replenish Hydrogel Mask van 7th Heaven | Review

Omdat mijn huid wat meer verzorging nodig heeft, ben ik een tijdje terug op zoek gegaan naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Deze week testte ik het Detox & Replenish Hydrogel Mask van 7th Heaven. Ben je benieuwd naar dit masker? Lees dan zeker even mee.

Het Detox & Replenish Hydrogel Mask van 7th Heaven is een hydrogel masker dat verrijkt is met houtskool en bessen. Het masker zou de poriën reinigen en veroudering van de huid helpen voorkomen. De fruitoxidanten zouden de huid reinigen, hydrateren en verzachten. De ontgiftende houtskool zou oneffenheden en talg verwijderen. Je kan dit masker voor €3,99 in de winkels of hier op de site van Kruidvat vinden.

Hoe te gebruiken?

Was het gezicht. Ontvouw het sheetmasker en verwijder beide zijdes van de folie. Druk het masker zachtjes op het gezicht aan en relax 15 à 20 minuten. Verwijder het masker en masseer de restanten zachtjes in.

Werkt het masker?

Het Detox & Replenish Hydrogel Mask van 7th Heaven heeft een grijze kleur maar is ook grotendeels transparant. Het masker heeft geen specifieke geur.

Het masker bestaat uit twee delen: een deel voor boven en op de neus en een deel voor onder de neus. Het masker past daardoor vrij goed op mijn gezicht. Het volgt mooi de contouren van mijn gezicht. De twee delen overlappen een beetje op mijn wangen. De oog- en mondopeningen zijn groot genoeg. Het lapje van de neus is net iets te groot waardoor ik het moest omplooien.

Doordat dit masker een hydrogel masker is, voelt het masker vrij glibberig aan bij het aanbrengen. In de verpakking zitten plastieken folies om het masker makkelijker uit elkaar te vouwen. Omdat het masker zo glibberig is, is het wel makkelijk dat de folies aanwezig zijn. In het masker is niet te veel serum aanwezig. Hierdoor schuift het masker bijvoorbeeld niet van het gezicht. Het masker blijft mooi kleven. Het masker is ook makkelijk te verwijderen.

Het masker zuivert de poriën niet echt. Wel geeft het masker zeker een hydraterend en verfrissend gevoel, waardoor het lijkt dat het veroudering van de huid helpt te voorkomen.

Ik kan het masker niet aanraden op vlak van het zuiveren van poriën. Wel geeft het masker een hydraterend en verfrissend gevoel en is het masker goed van vorm, geur en aanbrengen.

Je kan dit masker voor €3,99 in de winkels of hier op de site van Kruidvat vinden.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

10 gedachten over “Detox & Replenish Hydrogel Mask van 7th Heaven | Review

  1. Hier moet ik meer op letten. Wel is het steeds aangenaam om verfrissende en hydraterende maskers te gebruiken op warme dagen. Mijn voorkeur gaat dan ook niet zo snel uit naar kleimaskers of maskers die warm worden.
   Wel let ik meer op de tijd van de maand. Wanneer ik meer puistjes heb, zal ik vaker voor een kleimasker, houtskoolmasker of detoxmasker gaan dan voor een hydraterend masker.

   Like

 1. Ik vind het bij maskers altijd moeilijk. Nu moet ik zeggen dat mijn huid ook niet bepaald makkelijk is. Ik loop al een tijdje bij de huidtherapeut en schaf alleen maar producten van de huidtherapeut aan. Maar nu begint het wel weer te kriebelen om een masker te kopen!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s