Snow White Lip Masker van Action | Review

Mijn lippen kunnen op sommige momenten wat meer verzorging gebruiken. Daarom testte ik deze week het Snow White Lip Masker van Action uit. Ben je benieuwd naar dit lip masker? Lees dan zeker even mee.

Het Snow White Lip Masker van Action is een masker met hydrolyserend collageen en komkommerextract. Het lip masker is te gebruiken voor een normale huid. Het masker is er één van het merk TopBrands en is voor €0,99 te verkrijgen in de winkels van Action.

Hoe te gebruiken?

Haal het masker uit de verpakking. Plaats het masker op schone lippen. Druk het masker stevig op de lippen. Laat het masker 15 à 20 minuten inwerken. Verwijder het masker en masseer het overgebleven serum in de lippen.

Werkt het masker?

Het Snow White Lip Masker van Action is een rood, transparant hydrogel masker voor op je lippen. Het masker is groter dan je lippen en heeft een openingen in het midden.

Het masker heeft geen geur. Mijn lippen proefde na het dragen van het masker niet chemisch. Wel hadden mijn lippen een licht zoete smaak.

Het lip masker bleef niet altijd even goed kleven op de lippen door het gewicht. Rondom het masker zat ook niet heel veel serum waardoor het masker ook hierdoor niet goed bleef kleven.

Na een tijdje begon het masker te tintelen.

In eerste instantie gaf het lip masker mijn lippen een hydraterend gevoel. Op lange termijn had het masker weinig tot geen effect op mijn lippen.

Ik zou het masker persoonlijk niet zo snel opnieuw kopen, vanwege het weinige effect en het niet blijven kleven van het masker.

Ben je toch nog benieuwd naar dit masker? Het Snow White Lip Masker is voor €0,99 te verkrijgen in de winkels van Action.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

4 gedachten over “Snow White Lip Masker van Action | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s