Hyaluronic Acid Face Sheet Mask van the Mask Dr. (Action) | Review

Omdat mijn huid wat meer verzorging nodig heeft, ben ik een tijdje terug op zoek gegaan naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Deze week testte ik het Hyaluronic Acid Face Sheet Mask van the Mask Dr.. Ben je benieuwd naar dit masker? Lees dan zeker even mee.

Het Hyaluronic Acid Face Sheet Mask van the Mask Dr. is een sheet masker dat de huid zou glad maken en hydrateren. Daarnaast zou het masker de huid kalmeren en soepel maken en zou rustgevend zijn voor de huid. Ook zou het masker de huis egaal maken. Het masker zou hyaluronzuur, niacinamide en extracten van blauwe bessen, kamperfoelie, pompelmoes en steranijs bevatten. Je kan dit masker voor €0,95 vinden in de winkels van Action.

Hoe te gebruiken?

Was en droog je gezicht. Ontvouw het masker en breng het masker aan op het gezicht. Laat het masker 10 à 15 minuten inwerken. Verwijder het masker en spoel het serum niet af. Masseer het resterend serum in de huid.

Werkt het masker?

Het Hyaluronic Acid Face Sheet Mask van the Mask Dr. is een wit sheet masker dat lichtjes transparant wordt bij het aanbrengen. Het masker heeft een zeer fruitige geur.

Het masker past qua vorm vrij goed op mijn gezicht. Ik heb een vrij rond gezicht. De mond- en oogopeningen zijn groot genoeg en zitten op de juiste plaats.

In het masker is veel serum aanwezig. Toch is dit niet te veel dat het uit het masker lekt wanneer het is aangebracht. Door de serum blijft het masker goed op de huid kleven. Doordat er voldoende serum aanwezig is, geeft dit een hydraterend gevoel.

Mijn huid voelt na gebruik ook gehydrateerd aan. Ook voelt mijn huid gekalmeerd, glad en spoel aan. Het masker heeft dus een goed effect op de huid.

Ik ben tevreden over dit masker omdat het een goed effect heeft op de huid. Ook past het masker perfect op mijn gezicht en heeft het een aangename geur. Ook kost het masker niet veel geld.

Je kan dit masker voor €0,95 vinden in de winkels van Action.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

Een gedachte over “Hyaluronic Acid Face Sheet Mask van the Mask Dr. (Action) | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s