SkinActive Nutri Bomb Intense voeding + Versteviging Tissue Masker met Amandel van Garnier | Review

Sinds kort heeft Garnier enkele nieuwe gezichtsmaskers binnen de lijn SkinActive. Dit zijn de Nutri Bomb Tissue Masks. Deze nieuwe maskers maakte me zeer nieuwsgierig. Deze week testte ik het SkinActive Nutri Bomb Intense voeding + Versteviging Tissue Masker met Amandel van Garnier. Ben je benieuwd naar dit masker? Lees dan zeker even mee.

Het SkinActive Nutri Bomb Intense voeding + Versteviging Tissue Masker met Amandel van Garnier is een sheet masker dat de huid intens zou voeden en de droogheid zou verminderen. In het masker is een melkachtig serum vol met amandelmelk en verstevigend hyaluronzuur aanwezig. Dit zou er voor zorgen dat de droge huid na 15 minuten gevoed en gehydrateerd lijkt en zou er voor zorgen dat uitgedroogde plekken verdwenen zijn. Na één week zou de droogheid van de huid verdwenen zijn. Uitgedroogde plekken zouden verminderd zijn. Je kan het masker voor €2,99 in de winkels of hier op de site van Kruidvat vinden.

Hoe te gebruiken?

Vouw het masker open. Breng het aan op een gereinigd gezicht. Laat het masker aansluiten op de contouren van het gezicht. Laat het masker voor 15 minuten op het gezicht zitten. Het blijft goed zitten op het gezicht waardoor je vrij rond kan bewegen in de tussentijd. Verwijder het masker. Masseer het overtollig product zachtjes in, gebruik het op je hals of verwijder het met een wattenschijfje.

Werkt het masker?

Het Nutri Bomb Intense voeding + Versteviging Tissue Masker met Amandel is een sheet masker met een witte kleur. In dit sheet masker zit werkelijk een melkachtig serum. Dit serum maakt het masker plakkerig waardoor het masker goed op de huid blijft kleven. Het plakkerige van de serum is niet lastig bij het dragen van het masker.

Het masker heeft een zoete melkachtige amandelgeur. De geur van dit amandelmasker vind ik net is heerlijkere dan het kokosmasker. Toch ruikt het kokosmasker ook zeer lekker.

Lees ook: SkinActive Nutri Bomb Intense voeding + Glow Tissue Masker met Kokos van Garnier | Review

Qua vorm past het masker niet goed op mijn gezicht. De oog- en mondopeningen zijn aan de kleiner kant. Het flapje voor de neus is te groot voor mijn neus. Verder moest ik het masker wat over elkaar vouwen om het mooi te doen passen. Het masker sluit dan mooi aan op mijn gezichtscontouren.

Qua effect op mijn huid doet het masker wat het belooft. Het masker hydrateert en voedt de huid. Daarnaast straalt mijn huid nadat het masker is verwijdert. Drogere plekken op mijn huid zijn vermindert en mijn huid heeft een natuurlijkere glow. Naar mijn gevoel past dit masker net nog iets beter bij mijn huidtype dan het kokosmasker, hoewel het kokosmasker ook al goed bij mijn huid past. Als ik zou kiezen tussen de SkinActive-maskers van Garnier uit de Hydra Bomb-lijn of de Nutri Bomb-lijn, kies ik voor de Nutri Bomb-lijn omdat mijn huid meer voeding nodig heeft.

Buiten de vorm van het masker, ben ik zeer tevreden over dit masker. Het masker heeft een goed effect op mijn huid en heeft een lekkere geur.

Je kan het masker voor €2,99 in de winkels of hier op de site van Kruidvat vinden.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

Een gedachte over “SkinActive Nutri Bomb Intense voeding + Versteviging Tissue Masker met Amandel van Garnier | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s