Silver Glamour Peel-Off Mask van Kruidvat | Review

Omdat mijn huid wat meer verzorging nodig heeft, ben ik een tijdje terug op zoek gegaan naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Deze week testte ik het Silver Glamour Peel-Off Mask van Kruidvat . Ben je benieuwd naar dit masker? Lees dan zeker even mee.

Het Silver Glamour Peel-Off Mask van Kruidvat is een peel-off masker dat de poriën diep zou reinigen. Dode huidcellen en vuil zouden gemakkelijk verwijderd worden door het gedroogde masker af te pellen. De huid zou nadien ook zacht aanvoelen en stralen. In de verpakking zijn 2 maskers aanwezig. Je kan dit masker voor €0,89 in de winkels of hier op de site van Kruidvat vinden.

Hoe te gebruiken?

Reinig eerst je gezicht. Bren vervolgens een dunne laag gelijkmatig aan op het gezicht. Vermijd hierbij de gevoelig huid rond de mond en de ogen. Na 10 à 15 minuten kan je het masker verwijderen. Dit doe je door de boven- en zijkanten van het masker naar het midden van het gezicht af te trekken. Spoel de eventuele resten af met lauwwarm water. Maximaal 3 keer per week gebruiken.

Werkt het masker?

Het Silver Glamour Peel-Off Mask is zilverkleurig. Toch zit er ook een blauwe tint in. Wanneer je het masker aanbrengt op je gezicht, wordt het wat transparant. Het masker heeft de textuur van een gelmasker. Het masker is makkelijk aan te brengen op de huid.

Het Silver Glamour Peel-Off Mask heeft in eerst instantie een fruitige geur. Bij het aanbrengen ruik je de alcohol die aanwezig is in het masker.

Op gevoelige zones voel je dat er alcohol aanwezig is in het masker. Dit voelt tintelig aan en kan dus lastig aanvoelen.

Na 15 minuten is het masker bijna 100% droog. Het masker moet werkelijk gelijkmatig aangebracht zijn, om binnen de 15 minuten te doen drogen. Het verwijderen van het masker gaat makkelijk. Het masker kan je er in zijn geheel afpellen. Dit komt doordat het masker makkelijk als een geheel aan te brengen is. Toch is het pijnlijk om het masker te verwijderen. Een tijdje na het verwijderen kan de huid nog geïrriteerd en pijnlijk aanvoelen en er rood uitzien.

Omdat het masker zo stevig aan de huid kleefde, heb ik wel het gevoel dat vuil en dode huidcellen verwijdert zijn. Ook voelt mijn huid wel glad aan. Mijn poriën zijn ook wel gereinigd maar niet optimaal.

Ik zou het masker niet zo snel voor een tweede keer kopen, vanwege het pijnlijk verwijderen en de geur van het masker. Wel doet het masker wat het belooft.

Je kan dit masker voor €0,89 in de winkels of hier op de site van Kruidvat vinden. In de verpakking zijn 2 maskers aanwezig.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

Een gedachte over “Silver Glamour Peel-Off Mask van Kruidvat | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s