Hydro Boost Hydrogel Masker van Neutrogena | Review

Omdat mijn huid wat meer verzorging nodig heeft, ben ik een tijdje terug op zoek gegaan naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Deze week testte ik het Hydro Boost Hydrogel Mask van Neutrogena. Ben je benieuwd naar dit masker? Lees dan zeker even mee.

Het Hydro Boost Hydrogel Mask van Neutrogena is een hydrogel masker met een hydraterende formule. Het masker zou de huid direct verfrissen en de poriën niet verstoppen. De huid zou nadien soepel, fris en glad aanvoelen. Dit masker is geschikt voor de gevoelige huid. Je kan dit masker €3,99 in de winkels of hier op de site van Kruidvat vinden.

Hoe te gebruiken?

Maak je gezicht schoon. Verwijder de witte beschermende film van de achterkant van het masker en breng het masker aan op je gezicht. Pas de contouren van het masker aan op de vorm van je gezicht. Laat het 15 à 30 minuten inwerken. Verwijder het masker, verdeel het restant van het serum over je gezicht en hals en masseer het voorzichtig in.

Werkt het masker?

Het Hydro Boost Hydrogel masker heeft een licht blauwe kleur en is transparant. Het masker heeft een subtiele frisse citrusgeur.

Dit hydrogel masker bestaat uit twee delen; een deel voor het voorhoofd en de neus en een deel voor rond de lippen en op de kin. Het masker past qua vormen vrij goed op mijn gezicht. De grootte van het voorhoofd en de wangen kloppen vrij goed. De oog- en mondopeningen zijn niet te klein of te groot. Wel moest ik de twee delen van het masker een beetje over elkaar leggen om de plaats van de ogen, neus en mond te doen kloppen. Ook is het oppervlak voor de kin wat kleiner. Er zijn flapjes aanwezig bij de mond- en oogopeningen om eventueel de gesloten mond of ogen te bedekken. Dit komt niet vaak voor bij maskers.

Het masker is een echt hydrogel masker; het is een glibberig masker. Het masker is vrij hydrogel masker. Op het masker is ook veel serum aanwezig. Dit maakt het aanbrengen wat lastig. Toch gaat het vrij vlot om het masker aan te brengen omdat het masker uit twee praktische delen bestaat.

Wanneer ik het masker op had, voelde het zeer verfrissend aan. Wanneer je het masker lang op houdt, beginnen de randen van het masker na een tijdje op te drogen. Omdat de serum in het masker eerder op het masker ligt, glijdt er veel weg tijdens het aanbregen. Toch blijft het masker tegen het einde nog steeds verfrissend aanvoelen.

Ook wanneer het masker verwijdert is, voelt de huid fris aan. Ook voelt de huid na gebruik glad aan en is er een gezonde glans aanwezig.

Over het algemeen ben ik tevreden over dit masker en zou ik zeker nog eens kopen. Ondertussen beginnen hydrogel maskers tot mijn favorieten te horen.

Je kan dit masker €3,99 in de winkels of hier op de site van Kruidvat vinden.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

3 gedachten over “Hydro Boost Hydrogel Masker van Neutrogena | Review

    1. Haha, dat hoop ik. Er zijn weken dat ik dagelijks of om de twee dagen een masker test. Maar er zijn ook weken dat ik maximaal 1 keer per week een masker test. Ik plaats naast de beauty reviews ook ander blogposts die niet over beauty gaan en dat twee of drie keer per week, dus ik test niet voor elke blogpost een masker of een verzorgingsproduct. Een routine zit er dus niet altijd in. Wel gebruik ik dagelijks of om de twee dagen een gezichtsreiniger/gezichtsreinigsscrub (afhankelijk hoe men aanraadt het product te gebruiken) en dit is eigenlijk mijn enige routine die er min of meer in zit op vlak van gezichtsverzorging.
      Ik zou er meer routine moeten insteken (zoals het dagelijks gebruiken van een dagcrème e.d.) want ik heb wel dagen dat ik uitbarstingen heb van puistjes of dagen dat mijn huid super droog is (wat net het omgekeerde is).

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s