Radiance Express Glow In-Shower Mask van Diadermine | Review

Omdat mijn huid wat meer verzorging nodig heeft, ben ik een tijdje terug op zoek gegaan naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Deze week testte ik het Radiance Express Glow In-Shower Mask van Diadermine. Ben je benieuwd naar dit masker? Lees dan zeker even mee.

Het Radiance Express Glow In-Shower Mask van Diadermine is een crèmemasker dat je onder de douche kan gebruiken. Het masker zou de huid hydrateren. Je zou na gebruik dus een natuurlijke glow over je huid hebben. Je kan dit masker tot 6 keer gebruiken. Je kan dit masker voor €6,99 in de winkels of hier op de site van Kruidvat vinden.

Hoe te gebruiken?

Breng het masker voor het douche aan op een droge huid. Vermijd hierbij de zone rond de ogen. Laat het masker tijdens het douchen inwerken en spoel vervolgens het masker van je gezicht af. Het masker kan ook buiten de douche gebruikt worden. Laat het masker hierbij 10 à 15 minuten inwerken.

Werkt het masker?

Dit masker heeft een licht roze kleur. Ook heeft het masker een zeer subtiele zoete yoghurtgeur.

Net zoals bij het Detox Express Glow In-Shower Mask van Diadermine geeft het masker bij het aanbrengen een fris en verzorgend gevoel.

Het masker trekt niet heel fel in de huid.

Nadien voelt mijn huid verzorgt en gehydrateerd aan, zowel als ik het onder douche heb gebruikt als wanneer ik het niet onder de douche gebruikte. Er zit ook een natuurlijke glow over mijn huid.

Ik verkies om het masker onder de douche te gebruiken omdat het dan zeer makkelijk af te spoelen is. Ook is het masker zeer simpel te verwijderen met een washandje wanneer je het niet afspoelt onder de douche.

Ik kan het masker zeker aanraden als je nood hebt aan een verzorgde en gehydrateerde huid. Het masker is net iets duurder dan sommige andere maskers maar je kan het ook meerdere keren gebruiken.

Je kan dit masker voor €6,99 in de winkels of hier op de site van Kruidvat vinden.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

5 gedachten over “Radiance Express Glow In-Shower Mask van Diadermine | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s