Detox Express Glow In-Shower Mask van Diadermine | Review

Omdat mijn huid wat meer verzorging nodig heeft, ben ik een tijdje terug op zoek gegaan naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Deze week testte ik het Detox Express Glow In-Shower Mask van Diadermine. Ben je benieuwd naar dit masker? Lees dan zeker even mee.

Het Detox Express Glow In-Shower Mask van Diadermine is een crèmemasker dat je onder de douche kan gebruiken. Het masker zou de door de stad gestresseerde huid ontgiften, oftewel detoxen. Je zou na gebruik dus een grondig gereinigde huid hebben. Je kan dit masker tot 6 keer gebruiken. Je kan dit masker voor €6,99 in de winkels of hier op de site van Kruidvat vinden.

Hoe te gebruiken?

Breng het masker voor het douche aan op een droge huid. Vermijd hierbij de zone rond de ogen. Laat het masker tijdens het douchen inwerken en spoel vervolgens het masker van je gezicht af. Het masker kan ook buiten de douche gebruikt worden. Laat het masker hierbij 10 à 15 minuten inwerken.

Werkt het masker?

Het Detox Express Glow In-Shower Mask van Diadermine is een crèmemasker met een witte kleur. Het masker heeft een zoete maar ook frisse geur. Het masker heeft een yoghurtachtige geur.

Bij het aanbrengen geeft het masker een fris maar ook verzorgend gevoel aan de huid. Het fris gevoel neemt toe naar mate de tijd vordert.

Het masker trekt niet heel fel in de huid.

Het masker is zowel in de douche als met een washandje makkelijk te verwijderen.

Wanneer het masker verwijdert is, voelt de huid nog zeer fris en verzorgd aan. Ook lijkt mijn huid goed gereinigd. Toch merk ik dat er nog enkele mee-eters aanwezig zijn. Het masker is dus niet extreem diep reinigend. Wel zit er ook een verzorgde gloed over mijn huid.

Ik kan het masker aanraden als je een standaard gereinigde huid wilt met een gezonde en verzorgde gloed over.

Je kan dit masker voor €6,99 in de winkels of hier op de site van Kruidvat vinden.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

2 gedachten over “Detox Express Glow In-Shower Mask van Diadermine | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s