Pore Clearing Raspberry + Yoghurt 2 Step Peel Pad + Mask van Freeman | Review

Omdat mijn huid wat meer verzorging nodig heeft, ben ik een tijdje terug op zoek gegaan naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Deze week testte ik het Pore Clearing Raspberry + Yoghurt 2 Step Peel Pad + Mask van Freeman. Ben je benieuwd naar dit masker? Lees dan zeker even mee.

Het Pore Clearing Raspberry + Yoghurt 2 Step Peel Pad + Mask van Freeman is een masker bestaande uit een exfoliërend wattenschijfje en een sheet masker. Het exfoliërend wattenschijfje zou voor een directe peeling zorgen. Het masker is verrijkt met sappige framboos en voedende yoghurt en zou de poriën zuiveren voor een frisse en stralende huid. Het masker zou perfect zijn voor een normale tot gemengde huid. Je kan dit masker voor €2,49 in de winkels of hier op de site van Kruidvat vinden.

Hoe te gebruiken?

Steek je vinger in het scrub wattenschijfje en masseer hiermee de gereinigde huid voor een zachte peeling. Niet afspoelen. Breng vervolgens het sheet masker aan. Plaats deze goed rondom je ogen, neus en mond. Het masker zachtjes aandrukken op de vorm van het gezicht. Verwijder het masker en laat de extra serum intrekken door zachtjes in de huid te kloppen. Afspoelen is niet nodig.

Werkt het masker?

Zowel het wattenschijfje als het masker hebben een witte kleur. Ze hebben allebei een frisse geur. Bij het masker is er zeker framboos- en yoghurtgeur te herkennen.

Net zoals bij het Deep Cleansing Sweet Cherry + Yoghurt 2 Step Peel Pad + Mask van Freeman is het wattenschijfje is groot genoeg dat er zeker twee à drie vingers in kunnen. Hierdoor is er voldoende oppervlak om het gezicht eerst te scrubben. Toch geeft het washandje in eerste instantie geen scrubbend gevoel. Er zijn geen korreltjes of dergelijke op het washandje aanwezig.

Net zoals bij het Deep Cleansing Sweet Cherry + Yoghurt 2 Step Peel Pad + Mask van Freeman is het masker zelf een vrij groot masker. Het masker heeft een groot vlak voor het voorhoofd. Het masker bedekt goed mijn wangen en mijn kin en heeft correcte openingen voor de ogen, neus en mond.

Het masker geeft zeker een fris gevoel aan de huid, zowel op de moment dat je het masker op hebt als wanneer het reeds verwijdert is. Het masker doet mijn huid zeker wel stralen. Toch zijn mijn poriën niet extreem gezuiverd, wat typisch is aan sheet maskers.

Ik kan het masker zeker aanraden, maar je mag niet verwachten dat de poriën goed gezuiverd zullen zijn.

Je kan dit masker voor €2,49 in de winkels of hier op de site van Kruidvat vinden.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

Een gedachte over “Pore Clearing Raspberry + Yoghurt 2 Step Peel Pad + Mask van Freeman | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s