Dead Sea Sheet Mask van 7th Heaven | Review

Omdat mijn huid wat meer verzorging nodig heeft, ben ik een tijdje terug op zoek gegaan naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Deze week testte ik het Dead Sea Sheet Mask van 7th Heaven. Ben je benieuwd naar dit masker? Lees dan zeker even mee.

Het Dead Sea Sheet Mask van 7th Heaven is een sheet masker verrijkt met Dode Zeezout, rode algen en zeewier. Het masker zou de vermoeide huid kalmeren en verzachten. Daarnaast zou het masker ook reinigend zijn. Je kan dit masker voor €1,99 in de winkels van Kruidvat vinden. Alle beschikbare maskers van 7th Heaven zijn hier op de site van Kruidvat te vinden.

Hoe te gebruiken?

Reinig je huid en breng het masker aan. Ontspan voor 5 à 10 minuten. Masseer nadien het serum in en spoel het af.

Werkt het masker?

Het Dead Sea Sheet Mask van 7th Heaven is een wit masker. Het masker heeft in eerste instantie een zeer bloemige geur. Na een paar seconden ruik je ook de muntgeur die in het masker aanwezig is.

Het masker heeft een iets wat vreemde vorm. Het masker is voorzien van een groot oppervlak voor het voorhoofd en kleinere oppervlakken voor de kin en kaken. Het masker heeft daarnaast zeer grote openingen voor de ogen en de mond. Doordat de opening voor de mond vrij groot is, hangt de kin wat lager.

In het masker is er geen overbodig serum aanwezig. In eerste instantie voelt het masker vrij droog aan. Toch is er voldoende serum aanwezig om de huid te verzorgen.

Het masker heeft een verfrissend en kalmerend effect op mijn huid. Daarnaast voelt mijn huid vrij zacht aan na gebruik.

Buiten de iets vreemdere vorm, ben ik tevreden over dit masker.

Je kan dit masker voor €1,99 in de winkels van Kruidvat vinden. Alle beschikbare maskers van 7th Heaven zijn hier op de site van Kruidvat te vinden.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

9 gedachten over “Dead Sea Sheet Mask van 7th Heaven | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s