Velvety Smooth Cleansing Foam van Rituals | Review

Omdat mijn huid wat meer verzorging nodig heeft, ben ik een tijdje terug op zoek gegaan naar enkele verzorgingsproducten die mijn huid op de juiste manier kunnen verzorgen. Deze week testte ik de Velvety Smooth Cleansing Foam van Rituals. Ben je benieuwd naar deze cleanser? Lees dan zeker even mee.

De Velvety Smooth Cleansing Foam van Rituals die ik kocht is er eentje uit de lijn The Ritual of Namasté. Deze gezichtsreiniger verwijdert onzuiverheden en beschermt je huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De gezichtsreiniger is verrijkt met heilige lotus, een Indiaas symbool voor zuiverheid, schoonheid en wijsheid die bekendstaat om haar hydraterende eigenschappen. De gezichtsreiniger zou verfrissen, hydrateren, en de huid voorbereiden op de volgende stap in je huidverzorgingsroutine. Je kan deze cleanser voor €12,90 in de winkels of hier op de site van Rituals.

Hoe te gebruiken?

Masseer de gezichtsreiniger zachtjes in op een vochtige huid, waarna de reiniger subtiel gaat schuimen. Spoel af met lauwwarm water.

Werkt de cleanser?

De cleanser heeft een witte kleur. Ook heeft de cleansing foam een licht zoete geur, wat een typische Rituals-geur is.

Bij het aanbrengen heb ik niet het gevoel dat de cleansing foam schuimt. Wel is deze cleansing foam makkelijk aan te brengen tijdens het douchen.

Ik heb het gevoel dat de cleansing foam mijn huid hydrateerd en  beschermt tegen stoffen van buitenaf. Toch heb ik niet het gevoel dat deze cleansing foam onzuiverheden verwijdert en mijn huid verfrist. Wel heb ik het gevoel dat mijn huid proper is.

Ik kan deze cleansing foam van Rituals aanraden als je een gehydrateerde en schone huid wilt. Ook heeft de cleansing foam een lekkere Rituals-geur.

Je kan deze cleanser voor €12,90 in de winkels of hier op de site van Rituals.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

Een gedachte over “Velvety Smooth Cleansing Foam van Rituals | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s