Micellaire Gezichtsreinigingsdoekjes van Kruidvat | Review

Wanneer ik make up wil verwijderen van mijn gezicht of mijn handen, maak ik vaak gebruik van gezichtsreinigingsdoekjes. Voordien gaf ik vaak de voorkeur aan de doekjes van de net iets duurdere merken. Ik betaalde snel €4 per pakje en dit terwijl de reinigingsdoekjes van Kruidvat nog geen €2 kosten. Daarom ben ik zeer benieuwd naar de Micellaire Gezichtsreinigingsdoekjes van Kruidvat. Ben jij ook benieuwd? Lees dan zeker even mee.

De Micellaire Gezichtsreinigingsdoekjes van Kruidvat zijn 3 in 1 reinigingsdoekjes en zijn bestemd voor alle huidtypen. De reinigingsdoekjes zijn verrijkt met komkommerextract en lotusextract en zouden reinigend, hydraterend en verzorgend zijn. Daarnaast zouden deze reinigingsdoekjes ook geschikt zijn voor waterproof make up. In deze verpakking zijn 25 reinigingsdoekjes aanwezig. Je kan deze micellaire gezichtsreinigingsdoekjes voor €1,69 in de winkels of hier op de site van Kruidvat vinden.

Werken de reinigingsdoekjes?

De reinigingsdoekjes hebben een witte kleur en een frisse, maar ook zoete geur.

De reinigingsdoekjes verwijderen make up vlot. Ook waterproof make up is makkelijk te verwijderen. De  reinigingsdoekjes geven nadien geen plakkerig gevoel. De reinigingsdoekjes geven een hydraterend en verzorgend gevoel.

De reinigingsdoekjes doen hun werk. Ik kan deze reinigingsdoekjes dus zeker aanraden, en zeker voor de prijs. Ik zou dus zeker naar deze goedkopere versie rijken, omdat ze even goed werken als andere reinigingsdoekjes.

Je kan deze micellaire gezichtsreinigingsdoekjes voor €1,69 in de winkels of hier op de site van Kruidvat vinden.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

4 gedachten over “Micellaire Gezichtsreinigingsdoekjes van Kruidvat | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s