Egg Cream Mask van Too Cool For School | Review

Omdat mijn huid wat meer verzorging nodig heeft, ben ik een tijdje terug op zoek gegaan naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Deze week testte ik het Egg Cream Mask van Too Cool For School. Ben je benieuwd naar dit masker? Lees dan zeker even mee.

Het Egg Cream Mask van Too Cool For School is een hydraterend en verhelderend ultrafijn microvezelmasker. In dit masker is water van kokosnoot en extract van eigeel aanwezig. Je kan dit masker voor €4 in de winkels of hier op de site van Hema vinden. Je kan ook andere producten van dit merk hier op de site van Beauty Bay vinden.

Hoe te gebruiken?

Neem het masker uit de verpakking. Trek het gaas er langzaam af en gooi het weg. Breng het microvezelmasker zachtjes aan op de contouren van je gezicht. Druk zachtjes met je vingertoppen om het masker gelijkmatig te verspreiden. Laat het masker 10 tot 20 minuten intrekken. Trek het masker nadien langzaam los en masseer het resterend serum in het gezicht.

Werkt het masker?

Het Egg Cream Mask is een wit sheet masker. Het masker heeft een frisse geur, in tegenstelling tot wat ik dacht.

Het masker heeft een goede vorm. Wel is mondopening aan de kleinere kant. De mondopening en het stukje van de bovenlip zitten ook niet helemaal op de juiste plaats. Verder kloppen de verhoudingen.

Het serum in het masker is meer een gel dan een serum. In het masker is veel serum aanwezig.

Het masker verfrist de huid. Daarnaast lijkt het masker mijn huid ook te hydrateren. Het masker heeft dus een positief effect op de huid.

Ik kan het masker dus zeker aanraden.

Je kan dit masker voor €4 in de winkels of hier op de site van Hema vinden. Je kan ook andere producten van dit merk hier op de site van Beauty Bay vinden.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn affiliate links. Ik krijg dus een hele kleine som geld wanneer jij iets koopt op de site Hema.be. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

7 gedachten over “Egg Cream Mask van Too Cool For School | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s