Go with the flow Avocado Mud Face Mask van Hema | Review

Omdat mijn huid wat meer verzorging nodig heeft, ben ik een tijdje terug op zoek gegaan naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Deze week testte ik het Go with the flow Avocado Mud Face Mask van Hema. Ben je benieuwd naar dit masker? Lees dan zeker even mee.

Het Go with the flow Avocado Mud Face Mask van Hema is een reinigend en zuiverend masker. Het masker bevat een natuurlijke mix avocado en amandel en doet de huid zacht en gehydrateerd aanvoelen. Je kan dit masker voor €2 in de winkels of hier op de site van Hema vinden.

Hoe te gebruiken?

Was je gezicht en hals grondig met lauwwarm water. Droog het niet af. Breng het masker met de vingertoppen gelijkmatig aan op de vochtige huid van de hals en het gezicht. Laat het masker 10 à 15 minuten intrekken. Spoel af met lauwwarm water.

Werkt het masker?

Het Go with the flow Avocado Mud Face Mask heeft een licht blauwe kleur. Het masker heeft een frisse geur, waarin avocado in te herkennen is. Ook heeft de geur een zoete ondertoon.

Het masker is een vrij dik masker dat gemakkelijk aan te brengen is. In het masker zit een lichte korrel waardoor de huid gescrubd wordt. De verpakking is lastig te openen. Daartegen lekt het masker niet uit de verpakking en is het makkelijk om het masker uit de verpakking te krijgen. In de verpakking zit voldoende masker om over heel het gezicht aan te brengen.

Het masker is wat moeilijker te verwijderen, maar dit is typisch aan moddemaskers.

Het masker heeft zeker een reinigend en zuiverend effect op mijn huid. Mijn huid was zeker proper na gebruik. Toch heb ik niet het gevoel dat al mijn mee-eters verwijdert zijn.

Ik zou dit masker zeker aanraden als je op zoek bent naar een gewoon reinigend masker.

Je kan dit masker voor €2 in de winkels of hier op de site van Hema vinden.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Daarnaast kreeg ik ook NIETS gratis. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

3 gedachten over “Go with the flow Avocado Mud Face Mask van Hema | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s