De 25 vragen tag

Afgelopen zaterdag werd ik door Daniëlla van de blog That’s life getagd bij de 25 vragen tag. Vandaag vul ik deze tag met veel plezier ook in.

Hoe ziet de homescreen van je telefoon eruit?
Het is een foto van mijn vriend. Ik ga deze niet laten zien omdat hij dit niet erg apprecieert!

Je gaat naar een kroegje/cafe; wat bestel je?
Dat kan vanalles zijn. Ik drink al eens graag cocktails in de zomer. Ook bestel ik al eens een kriek of een ander bier, al dan niet met een fruitsmaak. Ook bestel ik al eens een glaasje cola of een ander frisdrank. Het hangt van het moment af!

Welk woord gebruik je echt té vaak?
Ik gebruik teveel ‘euhm’ of ‘hè?’. Het zijn niet echte woorden maar ik weet dat ik het teveel gebruik.

Wat is je favoriete film?
Misschien heel vreemd, maar momenteel heb ik geen favoriete film! Ik kijk al eens graag een film of ik ga al eens graag naar de cinema, maar een favoriete film heb ik niet!

Wat is je guilty pleasure op het gebied van televisie?
Ik kijk elke weekdag naar Thuis. Dit mag ik zeker en vast niet missen. Ook kijk ik De slimste mens.

Wat is het laatste liedje dat je hebt geluisterd?
Dat zal het liedje Don’t worry about me van Frances zijn. Ik hou van dit lied. Mijn vriend vindt het dan weer een heel deprimerend lied.

Naar wie was je laatste appje?
Ik gebruik WhatsApp heel weinig. Ik gebruik het enkel voor wat groepschats. De laatste was een cartoon die ik deelde in de groep onder de collega’s.

Wat was je eerste e-mailadres?
Dit e-mailadres gebruik ik nog steeds, maar voor persoonlijke zaken dus dit ga ik zeker hier niet delen. Er zit zeker en vast geen belachelijke naam in zoals prinsesamelie of zo 😉 .

Waar kun je je enorm aan ergeren?
Ik erger me aan heel veel dingen. Iets waar ik me enkele weken geleden aan ergerde was een slechte samenwerking. Zoals je misschien al weet, heb ik een rubriek met reisinterviews. Ik postte een tijdje geleden een oproepje in een Facebookgroep of er mensen geïnteresseerd waren in een samenwerking. Ik kreeg veel reacties en stelde dus een hele lijst op met wie ik contacteerde, wie antwoordde, wie ik vragen kon stellen, … . Ik plande dus iedereen in die ik de vragen kon stellen. Toch was er iemand die, een week voordat zijn reisinterview online ging komen, liet weten dat het allemaal niet meer zou lukken. Al een geluk waren er nog enkele geïnteresseerden die het interview wouden afleggen tegen die zaterdag. Ik erger me er dus aan als mensen hun afspraken niet nakomen. Zo een samenwerking in de blogwereld is toch altijd goede promotie? Jammer dat je dit dan ook lat schieten.

Wat is je meest awkward moment ooit?
Er zijn zoveel awkward momenten die ik meemaak, maar gek genoeg kan ik op geen enkele opkomen. Ik ben wel een beetje een klungel, wat het leven voor mij vaak awkward maakt. Misschien ben ik die awkward momenten al zodanig gewoon dat het niet meer awkward is.

Wat is je favoriete dag van het jaar?
Ik heb geen favoriete dag van het jaar. Als ik maar bij mijn vriendje kan zijn, dan zijn alle dagen van het jaar mijn favoriete dagen.

Wat is je favoriete emoji?
De emoji die bij mij helemaal bovenaan staat is het hartje!

Katten of honden?
Liever katten. Dat zijn over het algemeen rustigere beestjes. Ik heb de schrik dat een hond me gaat aanvallen. Dit heb ik voornamelijk bij grote honden. Mijn vriend wilt een mopshondje als we samen gaan wonen. Daar kan ik vrede mee nemen. Het is een kleine en speelse hond.

Utrecht of Amsterdam?
Ik ben zowel in Amsterdam als in Utrecht nog niet geweest. Niet zo onlogisch, als je weet dat ik uit België kom. Ik denk dat ik eerder naar Amsterdam zou gaan dan naar Utrecht. Kwestie van alle hoofdsteden in Europa eens gezien te hebben.

Koffie of thee?
Ik drink ze beiden. Ik heb vaak ’s ochtends koffie nodig, maar er zijn dagen dat het me gewoon ook niet smaakt. Sinds ik aan het werk ben als leerkracht (ik ben in juni afgestudeerd) durf ik al sneller een thee te nemen op het werk. Ook tijdens de wintermaanden kan ik thee appreciëren. Ik drink steeds minder thee met suikerklontjes, merk ik. Ik durf er thuis al eens een lepeltje honing bij doen (goed voor de keel bij verkoudheden), maar op het werk drink ik thee zonder suiker. Ook koffie drink ik het liefst zonder melk en suiker.

Serie of film?
Zoals ik al vertelde kijk ik elke weekdag naar Thuis. Dat is ook de enigste serie dat ik volg, als je De slimste mens niet als serie ziet. Ik kijk ook graag eens een film, zowel thuis als in de cinema, maar ik ben niet de persoon die elke film gezien moet hebben. Ergens vind ik dat wel jammer.

Engeland of Amerika?
Ik heb ze allebei nog niet bezocht. Ik zou eerst naar Engeland gaan en Amerika een beetje uitstellen. Dit omdat Engeland gewoon veel goedkoper is en dichterbij is.

Vlees of vis?
Ik ben een echte carnivoor, maar ik eet ook heel graag vis.

Drank of drugs?
Ik heb nog nooit drugs geprobeerd. Wel heb ik al eens alcoholische dranken gedronken. Toch drink ik het niet wekelijks.

Spice Girls of Backstreet Boys?
I want it that way van The Backstreet Boys ken ik van buiten, Wannabe van The Spice Girls niet. Ik ga dus voor The Backstreet Boys.

Bert of Ernie?
Ze kunnen niet zonder elkaar dus allebei!

Buurman of Buurman?
Nooit echt gekeken.

Sesamstraat of Villa Achterwerk?
Sesamstraat! Villa Achterwerk kwam volgens mij niet op de Belgische tv.

Meest random feitje over jezelf?
Wanneer ik een tompouce eet, eet ik eerst de bovenste laag met het glacuur en daarna pas de bodem met de pudding op :D.

Belangrijkste levensles die je tot nu toe hebt geleerd?
Gewoon doen, niet bang zijn, gewoon doen! Ik heb geleerd uit het verleden dat ik de dingen moet loslaten en dat ik gewoon alles moet doen wat ik wil doen!

Dank je wel, Daniëlla, voor de toffe tag!

Nu ik deze tag heb ingevuld is het ook mijn beurt om iemand te taggen. Renilde van de blog Mooi ding was heel enthousiast om deze tag ook eens in te vullen. Veel succes Renilde!

Veel liefs,

Amelie

Advertentie

9 gedachten over “De 25 vragen tag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s