Deze 4 tv-programma’s volg(de) ik de laatste tijd

Heel veel mensen kijken graag tv. Bij het thuiskomen van het werk, na al die huishoudelijke taken, is het voor veel mensen tijd voor ontspanning; iets doen waar je niet te veel bij moet denken. En wat kan je beter doen om je brein niet te veel te vermoeien? Voor velen is dat tv kijken. Ook ik kijk graag tv. Of toch bepaalde tv-programma’s. Even lui lekker op de zetel en niet te veel denken. Graag deel ik met jullie de 5 programma’s die ik de laatste tijd volg of volgde.

  • ‘Thuis’ op één

Al zo lang ik het me kan herinneren kijk ik naar deze soap. Als kind zijnde was dit het laatste programma voor het slapen gaan, als tiener en student zijnde was dit de perfecte pauze tussen het studeren door. Ik zit duidelijk in het Thuis-kamp en niet in het Familie-kamp. Wat kijk jij het liefst, Thuis of Familie?

Generiek8_Titelkaart_Gordijnen_01-385x257

  • “Blind getrouwd” op vtm

Het programma loopt bijna op zijn einde maar hoe tof was dit seizoen van Blind getrouwd? Dit programma gaat over mensen die trouwen terwijl ze elkaar niet kennen en dit doet Vlaanderen nieuwsgierig maken. Ik vind het jammer dat maandag al de laatste aflevering plaatsvindt!

blindgetrouwd

  • “Down the road” op één

Wauw, wat een prachtig en ontwapenend programma is dit?! Dieter Coppens neemt 6 jongvolwassenen met het syndroom van Down me op vakantie en samen maken ze de reis van hun leven. Deze jongvolwassenen en hun manier van denken leren kennen in dit programma is een grote verrijking.

downtheroad

  • “De mol” op vier

Eindelijk … Weer een nieuw seizoen van dit heerlijk spannend programma! Wie wil nu niet weten wie de mol is van de groep! Vinden jullie het ook zo spannend als ik dat vind.

demol.png

Welke programma’s volgen jullie?

Veel liefs,

Amelie

Advertentie

8 gedachten over “Deze 4 tv-programma’s volg(de) ik de laatste tijd

  1. De eerste 3 ken ik niet, Wie is de mol volg ik in NL. Verder kijk ik eigenlijk meer films dan echt tv. Mijn zoon kijkt naar de voice dus dan kijk ik mee maar verder volg ik dus niet echt iets

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s