Mijn 3 populairste instagramposts

Sinds een tijdje heb ik een Instagrampagina dat gelinkt is aan mijn blog. Ook heb ik een persoonlijke Instagram onder mijn eigen naam maar daar staan meer private dingen op. Ik deel graag de 3 foto’s die jullie op mijn Instagram het leukste vonden.

  • Aan zee

Ik merk dat jullie foto’s van uitstapjes, en vaak foto’s waar ik zelf op sta het tofste vinden. Zelf vind ik deze foto van mezelf in Oostende ook wel een geslaagde foto! Het was ook een geslaagd uitstapje met mijn vriend! Deze foto kon rekenen op 181 likes.

  • Ontbijten op zondagochtend

Een simpele foto van een ontbijt op zondagochtend trok ook jullie aandacht. Ik had niet verwacht dat 178 mensen deze foto leuk zouden vinden!

  • Selfietime

Deze geslaagde zwart-wit selfie trok ook jullie aandacht. Zelf ben ik er ook trots op omdat het eerst en vooral een geslaagde selfie is maar ook een goed bewerkte foto naar het zwart-wit! De bewerking van de foto geeft het gevoel dat het tussen ander foto’s in een expositie kan hangen en daar ben ik toch wel trots op. Zo’n 163 mensen vonden deze foto ook mooi!

Volg jij mij al op Instagram? Doe het zeker als je op de hoogte wilt blijven van nieuwe blogberichten maar ook vele verhalen daarnaast!

Veel liefs,

Amelie

Solden BE

Advertentie

19 gedachten over “Mijn 3 populairste instagramposts

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s