Mijn 5 meest gelezen blogberichten

Momenteel ben ik iets mee dan een jaar aan het bloggen. Misschien wel eens de moment om mijn 5 meest gelezen blogberichten in de kijker te zetten. Hieronder geef ik dus weer welke 5 blogberichten jullie aandacht het hardste trokken.

  1. Mijn favorieten voor een dagje shoppen in Mechelen

Dit blogbericht werd voorlopig het meeste gelezen. Dit komt omdat ik het blogbericht ooit deelde in een Facebookgroep van Mechelen. Het is ook één van de eerste blogberichten die ik schreef. Zo een 920 mensen lazen dit blogbericht.

  1. Waarom ik het lastig vind om mensen te vertellen dat ik een blog heb | Storytime

Dit blogbericht is de eerste storytime die ik op mijn blog plaatste en voor mij ook ineens een hele moeilijke om te plaatsen. Ik heb er last mee gehad om deze te plaatsen omdat dit iets is wat je niet zomaar deelt. Dit blogbericht werd 316 keer gelezen.

  1. Facial Sheet Mask With Charcoal & Sea Salt extract van Action | Review

Dit blogbericht is de meest gelezen review op mijn blog. Ik denk dat deze review het meest gelezen werd omdat het over een product van Action gaat en daar zijn veel mensen nieuwsgierig naar. Dit blogbericht werd 245 keer gelezen.

  1. Waarom ik meer ben beginnen lezen | Storytime

Storytimes doen het heel goed op mijn blog, zo te zien. Ik ben niet de grootste lezer maar dit jaar heb ik toch een vooruitgang geboekt op vlak van lezen. Dat vertel ik in dit blogbericht. Het werd ongeveer 225 keer gelezen.

  1. Waarom ik niet verantwoordelijk ben voor kinderarbeid | Storytime

Deze storytime werd, net zoals de vorige twee, ook wel wat gelezen. In deze storytime geef ik toch wel een eigen mening en ik merk dat rond dit onderwerp toch veel discussies ontstaan zijn. Dit wil niet zeggen dat ik de andere kant van het verhaal niet kan volgen. Dit blogbericht werd zo een 215 keer gelezen.

Hebben jullie de bovenstaande blogberichten al gelezen? Wat is jouw favoriet blogbericht op mijn blog?

Veel liefs,

Amelie

Advertentie

25 gedachten over “Mijn 5 meest gelezen blogberichten

  1. Heb een aantal artikelen van je gelezen. Dat over kinderarbeid is mij bij gebleven. Weet alleen nog steeds niet hoe ik het bij mezelf moet plaatsen. Maar voor de rest leuke artikelen en mooi om te lezen dat ze goed gelezen worden.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s