Deze producten heb ik in december opgebruikt

Maandelijks gebruik ik enkele beauty- en verzorgingsproducten op, dus ook tijdens de maand december. Ben je benieuwd welke producten ik deze maand heb opgebruikt? Lees dan zeker even mee.

  • Cavity Protection Tandpasta van Oral B

Deze maand gebruikt ik Cavity Protection Tandpasta van Oral B op. Deze tandpasta heeft een muntsmaak. Over het algemeen vind ik de tandpasta’s van Oral B de beste tandpasta’s op de markt. Je kan deze tandpasta hier op bol.com terugvinden.

  • Anti Frizz Shampoo van Dove

Deze maand gebruikte ik de Anti Frizz Shampoo van Dove op. Deze shampoo heeft zeker het gewenste effect op mijn haar. Mijn haar ziet er glanzend, gezond en niet pluizig uit. Ik ben zeker tevreden over deze shampoo. Je kan deze shampoo bij Action terugvinden.

  • 2 Anti Frizz Conditioners van Dove

Deze maand gebruikte ik 2 flacons Anti Frizz Conditioners van Dove op. Net zoals de shampoo, heeft deze conditioner het gewenst effect op mijn haar. Mijn haar ziet er glanzend, gezond en niet pluizig uit. De conditioner zorgt er ook voor dat de knopen uit mijn haar zijn. Ook over deze conditioner ben ik tevreden.. Je kan deze shampoo bij Action terugvinden.

  • Protecting Care Douchegel van Dove

In december gebruikte ik ook een flacon van Protecting Care Douchegel van Dove op. Deze douchegel heeft een zachte geur van olijven en heeft zeker en vast een verzorgende werking op de huid. Ik ben zeker tevreden over deze douchegel. Ik maakte een flacon van 500 ml op. Je kan deze douchegel hier op bol.com terugvinden.

Welke producten gebruikte jij deze maand op?

Veel liefs,

Amelie

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s