Deze producten heb ik in november opgebruikt

Maandelijks gebruik ik enkele beauty- en verzorgingsproducten op, dus ook tijdens de maand november. Ben je benieuwd welke producten ik deze maand heb opgebruikt? Lees dan zeker even mee.

  • Luminous Nourishment Shampoo 2-in-1 met arganolie van Palmovie

Deze maand gebruikte ik de Luminous Nourishment Shampoo 2-in-1 met arganolie van Palmolive op. Deze shampoo zou dus ook een conditioner bevatten. Deze shampoo (en conditioner) zou geschikt zijn voor droog en pluizig.. De shampoo heeft zeker een goed effect op mijn haar en zorgt ervoor dat mijn haar niet pluizig is. Toch zorgt het er niet echt voor dat mijn haar geen tot weinig knopen heeft. De shampoo heeft zeker wel een lekkere geur. Je kan deze shampoo hier op bol.com terugvinden.

  • Hydro Balance Shampoo 2-in-1 met perzik van Palmolive

Deze maand gebruikte ik de Hydro Balance Shampoo 2-in-1 met perzik van Palmolive op. Deze shampoo zou dus ook een conditioner bevatten. Deze shampoo (en conditioner) zou geschikt zijn voor alle haartypes.. De shampoo heeft zeker een goed effect op mijn haar maar zorgt er niet echt voor dat mijn haar geen tot weinig knopen heeft. De shampoo heeft zeker wel een lekkere geur. Je kan deze shampoo hier op bol.com terugvinden.

  • Anti-Cavity Tandpasta van Colgate

Deze maand gebruikte ik de anti-cavity tandpasta van Colgate op. Dit is niet mijn favoriete tandpasta. Ik verkies de tandpasta’s van Oral-B boven deze tandpasta van Colgate.

  • Restoring Care douchegel van Dove

Deze maand gebruikte ik ook de Restoring Care douchegel van Dove op. Deze douchegel zou de huid herstellen en de vochtbalans van je huid op peil houden. Deze douchegel is voor de droge huid. Persoonlijk vind ik dit een gewone simpele douchegel.

  • Detox Care Sheet Mask van Kneipp

Deze maand gebruikte ik ook het Detox Care Sheet Mask van Kneipp op. Je kan mijn bevindingen over dit masker hier in deze blogpost lezen. Je kan het Detox Care Sheet Mask van Kneipp voor €3,99 hier op de site van Di Beauty terugvinden.

Welke producten gebruikte jij deze maand op?

Veel liefs,

Amelie

Advertentie

Een gedachte over “Deze producten heb ik in november opgebruikt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s