Deze lekkernijen koop ik voor Sinterklaas | Lets Dough It

De Sint vertrok nog maar net met zijn boot richting België en Nederland. Het is de tijd van speculaas, kruidnoten en chocolade. Toch is het tof om naast deze zoetigheden ook nog enkele andere lekkernijen terug te vinden aan de openhaard. In deze blogpost lees je welke lekkernijen ik allemaal koop en waar je ze allemaal kan terugvinden.

  • Chocolade:

Echte Sint-chocolade kan je in elke supermarkt terugvinden. Deze chocolade venten zijn zeker heel lekker. Als je een specialere vorm van chocolade pop of vent wilt kopen, of voor net iets betere kwaliteit van chocolade kan je bij je plaatselijke chocolatier, patisserie of bakkerij wel altijd terecht. Zo vind je hier op de site van Leonidas al hun Sint-chocolade terug.

  • Speculaas & Kruidnoten

Net zoals de chocolade vind je in heel wat supermarkten zowel speculaas als kruidnoten terug. In Nederland vind je zelfs speciale winkels terug voor kruid- en pepernoten. Zo vind je hier op de site van Van Delft vele smaakjes terug. Ook Hema biedt vele soorten kruidnoten en speculaas aan. Zelf koop ik mijn speculaas bij een lokale speculaaswinkel Heyns hier in Herentals. Zij bieden zowel grote als kleinere speculazen aan. Je kan hun assortiment hier op de website van Heyns terugvinden.

  • Andere lekkernijen

Andere lekkernijen die ik graag bestel zijn koekjesdegen van Lets Dough It. Deze deeg voor koekjes kan je rauw opeten, maar daarnaast ook kan je deze deeg ook bakken. Wanneer de sint dit brengt, kan je dus al direct beginnen snoepen of eerst gezellig koekjes samen bakken.

Lets Dough It biedt heel veel smaken van deze koekjesdeeg aan en per seizoen veranderen de smaken ook. Zo zijn er momenteel verschillende smaken met kaneel beschikbaar. Ik ontving gisteren een pakketje waarin de Vegan Cinnamon Cake Batter en de Toppe’Dough Banoffee zaten. Dit zijn heerlijke samen die tot hun recht komen tijdens de winter. Ook verkopen ze doorheen het jaar steeds hun klassieker zoals de koekjesdeeg met Chocolate Chips en de populaire Velvet Bueno.Hun assortiment aan koekjesdeeg kan je hier op de site van Lets Dough It terugvinden.

Boven: Vegan Cinnamon Cake Batter – Links: Velvet Bueno – Rechts: Chocolate Chip – Onder: Toppe’Dough Banoffee | Lets Dough It

Naast deze koekjesdegen kan je op hun site ook andere snacks zoals Fudge bars en Nutzly (hazelnootpasta van witte chocolade) terugvinden. Deze snacks noemen ze de Doughlicious Snacks en kan je hier op de site van Lets Dough It vinden. Ook bieden ze sint-pakketen aan met bijvoorbeeld chocolade letters. Deze kan je ook hier op hun site terugvinden.

Boven: Vegan Cinnamon Cake Batter en Fudge Bar – Links: Velvet Bueno – Midden: Nutzly hazelnootpasta met witte chocolade – Rechts: Toppe’Dough Banoffee – Onder: Chocolate Chip

Meer info over Lets Dough It vind je op de site https://letsdoughit.nl/ .

Welke lekkernijen brengt de sint bij jouw thuis?

Veel liefs,

Amelie

Advertentie

Een gedachte over “Deze lekkernijen koop ik voor Sinterklaas | Lets Dough It

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s