Bij deze restaurants in Mechelen kan je eten bestellen voor de feestdagen | 2021

De feestdagen komen er aan. We doen graag ons best om tijdens de feestdagen een leuke maaltijd op tafel te toveren. De ene gaat zelf aan de slag met zijn kookkunsten. Een ander haalt dan weer graag een maaltijd op. Hieronder vind je een overzicht aan horecazaken en traiteurs  in Mechelen waarbij je gerechten en/of pakketen kan bestellen en ophalen tijdens de feestdagen.

Mechelen

 • De Fortuyne: Befferstraat 20, 2800 Mechelen

Bij De Fortuyne kan je een afhaalmenu bestellen voor 24, 25 en 31 december en 1 januari. Je kan tot 21 december bestellen voor Kerstmis en tot 28 december voor Oud & Nieuw. Bestellen kan via info@defortuyne.be. Je moet deze boxen ophalen op het adres Schaliënhoevedreef 5E in Mechelen. Je kan meer info hier in dit Facebookbericht vinden.

 • Passade: Brusselsesteenweg 301, 2800 Mechelen

Passade biedt een feestmenu aan op Kerstmis en op Oud & Nieuw. De kerstmenu bestellen kan tot 21 december en kan je afhalen op 24 december tussen 13u00 en 18u00. De Nieuwjaarsmenu kan je bestellen tot 28 december en kan je afhalen op 31 december tussen 13u00 en 18u00. De feestmenu kan je hier terugvinden. Meer info kan je hier op hun website vinden.

 • Tommer: Caputsteenstraat 51A, 2800 Mechelen

Tommer biedt enkele kerstmenu’s aan die geleverd of afgehaald kunnen worden op 24 december tussen 10u00 en 13u00. Zo bieden ze een menu met bites, een 3-gangenmenu en een 4-gangenmenu aan. Bestellen kan hier via de website. Meer info kan je hier op de website of hier op de Facebookpagina terugvinden.

 • Tartelies: Frederik De Merodestraat 3, 2800 Mechelen

Tartelies biedt een Kersttaart aan. Deze kan je enkel afhalen op 24 en 31 december en kan je hier via de webshop bestellen. Je kan meer info hier via dit Facebookbericht vinden.

 • Tinèlle: Goswin de Stassartstraat 90, 2800 Mechelen

Tinèlle biedt net zoals vorig jaar een Kerstbox aan. Bestellen kan hier via de site of via info@tinelle.be. Meer info kan je hier op de site of hier via dit Facebookbericht vinden.

 • Carlton: Grote Markt 34, 2800 Mechelen

Bij Carlton kan je eindejaarsgerechten bestellen voor Kerstavond, Kerstdag en Oud & Nieuw. Voor Kerst kan je bestellen tot 20 december en voor Oud & Nieuw kan je bestellen tot 27 december. Bestellen kan via bestel@brasserie-carlton.be. Meer info kan je hier in dit Facebookbericht vinden.

 • Huis Van Hoof: Guldenstraat 9, 2800 Mechelen

Bij Huis Van Hoof kan je een hapjesbox bestellen en ophalen op 31 december 2021. Je kan deze box bestellen via het mailadres wim@huisvanhoof.be en je kan het op Oudjaar ophalen tussen 16u00 en 18u00. Meer info kan je hier in dit Facebookbericht terugvinden.

 • Niki’s Bakery: Guldenstraat 16, 2800 Mechelen

Bij Niki’s Bakery kan je taarten en kleine gebakjes bestellen voor de feestdagen. Dit doe je best 5 dagen op voorhand. Bestellen kan hier via de website. Meer info kan je hier op de website of hier via de Facebookbericht terugvinden.

 • De Vleeshalle: Huidevetterstraat 7, 2800 Mechelen

Alle smaakmakers van De Vleeshalle bieden zowel voor Kerst als voor nieuwjaar gerechten aan. Je kan bij elke smaakmaker elke gang van een menu bestellen. Maaltijden bestellen voor Kerst kan t.e.m. 19 december 2021. Je kerstmaaltijden kan je afhalen op 24 december tussen 11u00 en 14u00. Maaltijden bestellen voor Oud & Nieuw kan t.e.m. 26 december 2020. De maaltijden kan je dan ophalen op 31 december tussen 11u00 en 14u00. Bestellingen kan je hier via deze website plaatsen. Meer info kan je steeds op hun website en hun Facebookpagina vinden.

 • La cucina di Isabella: Jeanne Hellemansstraat 11, 2800 Mechelen

Bij La cucina di Isabella kan je een kerstmenu bestellen. Bestellen kan via lacucinadiisabella@gmail.com of het formulier hier op de website. Je kan de menu afhalen op 24 en 25 december tussen 10u00 en 11u00. Meer info kan je hier op de website of hier via dit Facebookbericht vinden.

Ook kan je een Nieuwjaarsmenu bestellen. Deze kan je hier op de website of hier via dit Facebookbericht terugvinden.

 • Kabas: Keizerstraat 17, 2800 Mechelen

Bij Kabas kan je een verpakkingsvrije kerstmenu bestellen en afhalen. Je kan de kerstmenu hier via hun website bestellen tot 19 december. Je kan deze kerstmenu afhalen op 24, 25 en 31 december. Meer info kan je hier op hun website of hier via dit Facebookbericht vinden.

 • Maroon: Koning Albertplein 12A, 2800 Mechelen

Bij Maroon kan je een Luxe Sharing Box bestellen. Deze box kan je bestellen tot maandag 20 december en kan je afhalen op vrijdag 24 december van 10u00 tot 12u00 en op zaterdag 25 december van 11u00 tot 12u00. Meer info kan je in hier in dit Facebookbericht terugvinden.

 • Kato Gâteaux: Korenmarkt 11, 2800 Mechelen

Kato Gâteaux biedt een kerstassortiment aan taarten, gebak en desserts aan. Deze desserts kan je ophalen op vrijdag 24/12 tussen 14h en 16h, op zaterdag 25/12 tussen 9h30 en 11h, op zondag 26/12 tussen 10h en 12h en op vrijdag 31/12 tussen 12h en 14h. Meer info over de desserts kan je hier in dit Facebookbericht vinden. Ook kan je een brunchbox voor Kerstdag bestellen. Meer info over de brunchbox kan je hier in dit Facebookbericht vinden. Deze kan je ook ophalen op zaterdag 25/12 tussen 9h30 en 11h. Bestellen kan hier via de website (doorscrollen naar onder).

 • Gybels: Korenmarkt 23, 2800 Mechelen

Traiteur – Vleesatelier Gybels biedt een feestmenu aan. Dit feestmenu kan je hier terugvinden. Meer info kan je ook hier op de website vinden.

 • Het winkeltje: Korenmarkt 43, 2800 Mechelen

Het winkeltje biedt een feestmenu aan op Kerstmis en Oud & Nieuw. Bestellen voor Kerstmis kan tot 21 december en afhalen kan op 24 december. Bestellen voor Oud & Nieuw kan tot 28 december en afhalen kan op 31 december. Meer info kan je hier op de website vinden.

 • Slagerij-Traiteur Lierse Poort: Liersesteenweg 278, 2800 Mechelen

Bij Slagerij-Traiteur Lierse Poort biedt men een feestmenu aan. De eindejaarsfolder kan je hier vinden. Voor de traiteurgerechten en buffetten voor Kerstmis worden bestellingen aangenomen tot en met dinsdag 14 december 2021. Vers vlees, fondue en gourmet voor Kerstmis kan u bestellen tot en met dinsdag 21 december 2021. Deze bestellingen kunnen opgehaald worden op 24, 25 en 26 december. Voor de traiteurgerechten en buffetten voor Oud & Nieuw worden bestellingen aangenomen tot en met dinsdag 21 december 2021. Vers vlees, fondue en gourmet voor Oud & Nieuw kan u bestellen tot en met dinsdag 28 december 2021. Deze bestellingen kunnen opgehaald worden op 31 december en 1 en 2 januari. Bestellen kan hier via hun website.

 • Yumbel: Varkensstraat 2, 2800 Mechelen

Bij Yumbel kan je een feestmenu bestellen. Deze kan je hier op hun website terugvinden.

Bonheiden

 • Gybels: Dorp 38, 2820 Bonheiden

Traiteur – Vleesatelier Gybels biedt een feestmenu aan. Dit feestmenu kan je hier terugvinden. Meer info kan je ook hier op de website vinden.

Heffen

 • Fine Ice: Steenweg op Blaasveld 59, 2801 Heffen

Bij Fine Ice kan je ijsstronken bestellen. Meer info kan je hier via dit Facebookbericht vinden.

 • Napoli Streetfood: Steenweg op Heindonk 74, 2801 Heffen

Bij Napoli Streetfood kan je een feestmenu bestellen. Bestellen voor kerstavond of kerstdag kan tot maandag 20 december en voor oud en nieuw kan je bestellen tot maandag 27 december. De feestmenu wordt geleverd op vrijdag 24 december en vrijdag 31 december tussen 10u00 en 16u30. Meer info vind je hier op de website.

 • Traiteur Warande: Vorendonkstraatje 5, 2801 Heffen

Bij Traiteur Warande kan je een menu voor Oudjaar bestellen voor €65 per persoon. Deze menu kan je bestellen op traiteurwarande@gmail.com en kan je afhalen op 31 december tussen 11u30 en 12u30. Meer info kan je hier via dit Facebookbericht terugvinden.

Hombeek

 • Liesje & Sander: 2811 Hombeek

Bij Liejse & Sander kan je een Eindejaarsmenu bestellen die je op vrijdag 31 december tussen 11u00 en 13u00 kan ophalen in Hombeek. De menu kan je hier op hun website terugvinden. Ook kan je een drankbox bijbestellen. Meer info kan je hier op hun website of hier via dit Facebookbericht terugvinden.

Leest

 • T witte goud: Dorpstraat 5, 2811 Leest

Bij T witte goud kan je een 3 gangen menu bestellen voor de feestdagen. Bestellen voor 24 en 25 december kan tot 19 december. Bestellen voor 31 december en 1 januari kan tot 26 december. Bestellen kan hier via hun website. Meer info kan je hier via hun website of hier via dit Facebookbericht vinden.

 • Het Brughuis: Pastoor De Heuckstraat 13, 2811 Leest

Bij het Brughuis in Leest kan je een feestbox bestellen. Deze feestmenu kan je hier vinden. Bestellen kan je via het icoontje Take-away op hun website. Meer info vind je hier op hun website of hier via hun Facebookpagina.

Sint-Katelijne-Waver

 • Centpourcent: Antwerpsesteenweg 1, 2860 Sint-Katelijne-Waver

Bij Centpourcent kan je voor zowel kerst als Oud & Nieuw een feestmenu bestellen. Voor Kerstmis bestel je voor 19 december en kan je het menu op 24 en 25 december ophalen. Voor Oud & Nieuw bestel je voor 26 december en kan je het menu op 31 december ophalen. Meer info kan je hier op de website of hier op de Facebookpagina vinden.

Waar ga jij zeker en vast een maaltijd of menu bestellen tijdens de feestdagen?

Ontbreekt er nog een adresje in deze lijst? Laat het me zeker weten.

Veel liefs,

Amelie

Advertentie

4 gedachten over “Bij deze restaurants in Mechelen kan je eten bestellen voor de feestdagen | 2021

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s