Detox Care Sheet Mask van Kneipp | Review

Omdat mijn huid wat meer verzorging nodig heeft, ben ik een tijdje terug op zoek gegaan naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Deze week testte ik het Detox Care Sheet Mask van Kneipp. Ben je benieuwd naar dit masker? Lees dan zeker even mee.

Het Detox Care Sheet Mask van Kneipp is verrijkt met algen-, moringa-, en bamboe houtskool-extract. Dit detox masker zou de huid tegelijkertijd zuiveren, reinigen en verzorgen. Zo zou het masker de huid zuiveren bij zware verontreiniging. Daarnaast zou het masker ook zorgen voor meer glans, zachtheid en een direct voller gevoel van de huid. Dit masker is volledig veganistisch. Je kan het Detox Care Sheet Mask van Kneipp voor €3,99 hier op de site van Di Beauty terugvinden.

Hoe te gebruiken?

Vouw het masker open en breng het aan op een gereinigd gezicht. Laat het masker 10 à 15 minuten intrekken. Masseer de resterende lotion in of verwijder het met een wattenstaafje.

Werkt het masker?

Het Detox Care Sheet Mask van Kneipp is een zwart sheet mask met een bamboe-achtige geur. Deze geur overheerst niet maar je ruikt hem wel.

Het masker past vrij goed op mijn gezicht. Wel heeft het masker in verhouding tot mijn gezicht een vrij groot stuk voor het voorhoofd en de bovenlip en een klein stuk voor de kin. mijn wangen en neus zijn goed bedekt en de openingen voor de mond, neus en ogen zijn correct.

Bij het aanbrengen voelt het Detox Care masker fris aan. Wanneer het een paar minuten is aangebracht voelt het alsof de serum in het masker een effect heeft op mijn huid. Het tintelt niet maar het geeft wel een deugddoend gevoel.

Nadien voelt mijn huid zeker wel zacht aan. Ook glanst mijn huid en is mijn huid zeker ook proper. Ik heb het gevoel dat enkele mee-eters minder hard opvallen op mijn huid. Toch heeft het masker niet de grootste onzuiverheden weggenomen. Dit komt omdat maar een sheet mask is.

Over het algemeen ben ik tevreden over het Detox Care Sheet Mask van Kneipp omdat het wel deugd deed en een goed effect had op mijn huid. Aangezien ik niet de verwachting had dat alle onzuiverheden door dit masker zouden verdwijnen, ben ik ook niet teleurgesteld dat dit niet is gebeurd.

Je kan het Detox Care Sheet Mask van Kneipp voor €3,99 hier op de site van Di Beauty terugvinden.

Veel liefs,

Amelie

Advertentie

13 gedachten over “Detox Care Sheet Mask van Kneipp | Review

 1. zeg Kneipp en ik zeg: goed, al hun producten vind ik heerlijk, maar over het masker heb ik geen oordeel, ik ben namelijk veel te ongeduldig om dat aan te gebruiken

  Geliked door 1 persoon

 2. Leuk! Ik ben zeer geïnteresseerd in alles wat met detox te maken heeft haha! Interessant dat het de huid zuivert, verzorgt en reinigt. Ik wil het misschien wel gebruiken aangezien je aangeeft dat je huid er ook van gaat glanzen!

  Geliked door 1 persoon

 3. Ah gisteren heb ik nog genoten van een klei-maskertje.
  Als ik buiten het dagelijks douchen er even voor kies om lekker te genieten van een heet bad, dan verwen ik mezelf elke keer met een extra goede gelaatsverzorging en daar hoort uiteraard een gezichtsmasker bij.
  Tijd om deze van Kneip even uit te testen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s