Deze producten heb ik in oktober opgebruikt

Maandelijks gebruik ik enkele beauty- en verzorgingsproducten op, dus ook tijdens de maand oktober. Ben je benieuwd welke producten ik deze maand heb opgebruikt? Lees dan zeker even mee.

  • Hydro Balance Shampoo 2-in-1 met perzik van Palmolive

Deze maand gebruikte ik de Hydro Balance Shampoo 2-in-1 met perzik van Palmolive op. Deze shampoo zou dus ook een conditioner bevatten. Deze shampoo (en conditioner) zou geschikt zijn voor alle haartypes.. De shampoo heeft zeker een goed effect op mijn haar maar zorgt er niet echt voor dat mijn haar geen tot weinig knopen heeft. De shampoo heeft zeker wel een lekkere geur. Je kan deze shampoo hier op bol.com terugvinden.

  • Pampering Shower Gel van Dove

Deze maand gebruikte ik ook een Pampering Shower Gel van Dove op. Deze douchegel bevat shea butter en vanille. De douchegel is een dikkere crème en voelt zacht aan. Het verzorgt zeker de huid. Ook heeft de douchegel een lekkere geur. Je kan deze douchegel hier op bol.com terugvinden.

Welke producten gebruikte jij deze maand op?

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. Sommige linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn affiliate links. Ik krijg dus een hele kleine som geld wanneer jij iets koopt op de site bol.com. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.

Advertentie

2 gedachten over “Deze producten heb ik in oktober opgebruikt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s