Deze producten heb ik in september opgebruikt

Maandelijks gebruik ik enkele beauty- en verzorgingsproducten op, dus ook tijdens de maand september. Ben je benieuwd welke producten ik deze maand heb opgebruikt? Lees dan zeker even mee.

  • Skin Delight Delicate Rose Scent douchegel van Nivea

Deze maand gebruikte ik een Skin Delight douchegel van Nivea op. Deze douchegel heeft de geur van rozen. Net zoals veel producten van Nivea, vind ik deze douchegel een goed product. Je kan deze Skin Delight Delicate Rose Scent douchegel van Nivea hier op bol.com terugvinden.

  • Nourishing Oil Care Conditioner van Dove

Deze maand gebruikte ik een Nourishing Oil Care Conditioner van Dove op. Deze conditioner van Dove verzorgt mijn haar zeker goed. Je kan 6 flacons van deze conditioner hier op bol.com terugvinden.

  • Anti-Cavity Tandpasta van Colgate

Deze maand gebruikte ik de anti-cavity tandpasta van Colgate op. Dit is niet mijn favoriete tandpasta. Ik verkies de tandpasta’s van Oral-B boven deze tandpasta van Colgate.

  • Fresh & Volume Shampoo van Palmolive

Deze maand gebruikte ik ook een Fresh & Volume Shampoo van Palmolive op. Deze shampoo is bedoeld voor normaal haar en heeft de geur van citrusvruchten. Deze shampoo heeft zeker een goed effect op mijn haar. Je kan deze shampoo van Palmolive hier op bol.com terugvinden.

Welke producten gebruikte jij deze maand op?

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. Sommige linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn affiliate links. Ik krijg dus een hele kleine som geld wanneer jij iets koopt op de site bol.com. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

2 gedachten over “Deze producten heb ik in september opgebruikt

  1. Goed dat je je producten eerst opgebruikt. Nivea gebruik ik eigenlijk niet. Ziet er wel lekker uit. Dove gebruik ik soms wel maar de anti cavity tandpasta heb ik nog niet eerder gebruikt. Oral wel

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s