Deze producten heb ik in augustus opgebruikt

Maandelijks gebruik ik enkele beauty- en verzorgingsproducten op, dus ook tijdens de maand augustus. Ben je benieuwd welke producten ik deze maand heb opgebruikt? Lees dan zeker even mee.

  • 2 Nourishing Oil Care Conditioners van Dove

Deze maand gebruikte ik twee flacons van de Nourishing Oil Care Conditioner van Dove op. Deze conditioner van Dove verzorgt mijn haar zeker goed. Je kan 6 flacons van deze conditioner hier op bol.com terugvinden.

  • 2 Nourishing Oil Care Shampoos van Dove

Deze maand gebruikte ik ook twee flacons van de Nourishing Oil Care Shampoo van Dove op. Net zoals bij de conditioner, verzorgt deze shampoo van Dove mijn haar zeker goed. Je kan 6 flacons van deze shampoo hier op bol.com terugvinden.

  • Soft Care Shower Diamond & Argan Douchegel van Nivea

Deze maand gebruikte ik een douchegel uit de Soft lijn van Nivea op. Ik gebruikte de Diamond & Argan Oil douchegel op. De douchegel heeft een zoete, zeepige geur. Deze douchgel verzorgt de huid zeker goed. Je kan 6 flacons van deze douchegel voor €16,99 hier op bol.com terugvinden. Je kan deze douchegel bij Action terugvinden.

  • Skin Delight Relexing Lavender douchegel van Nivea

Deze maand gebruikte ik ook de Skin Delight douchegel met lavendelgeur van Nivea op. Dit is zeker een goede douchegel dat de huid goed verzorgt. Je kan deze douchegel hier op bol.com terugvinden.

  • The Ritual of Mehr Home Perfume van Rituals

Deze maand gebruikte ik een Home Perfume van Rituals op. Deze komt uit de lijn The Ritual of Mehr (vroeger was dit The Ritual of Happy Buddha). Deze Home Perfume kreeg ik ooit cadeau in de winkel bij aankoop van een aantal producten. Deze geur is lekker zoet, maar is niet mijn favoriet. Ik gebruikte een flacon van 50 ml op. Je kan de 500 ml flacon voor €25,90 hier op de website van Rituals terugvinden.

Welke producten gebruikte jij deze maand op?

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. Sommige linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn affiliate links. Ik krijg dus een hele kleine som geld wanneer jij iets koopt op de site bol.com. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s