Deze producten heb ik in juli opgebruikt

Maandelijks gebruik ik enkele beauty- en verzorgingsproducten op, dus ook tijdens de maand juli. Ben je benieuwd welke producten ik deze maand heb opgebruikt? Lees dan zeker even mee.

  • The Ritual of Happy Buddha Foaming Shower Gel van Rituals

Deze maand gebruikte ik een Foaming Shower Gel uit de lijn Happy Buddha van Rituals op. Deze douchegel ruikt zoet en heeft een tropische toets. Deze lijn was heeft momenteel de naam The Ritual of Mehr. Ik ben wel fan van deze shower gel, maar is niet mijn favoriete geur van Rituals. Ik gebruikte een flacon van 200ml op. Je kan deze Mehr Foaming Shower Gel voor €8,50 (200ml) hier op de site van Rituals vinden.

  • Pro-Expert Professionele Bescherming tandpasta van Oral-B

Ik gebruikte deze maand een Pro-Expert tandpasta met Professionele bescherming van Oral-B op. Deze tandpasta heeft een muntsmaak. De tandpasta heeft een blauwe kleur en heeft veel scrubkorreltjes. Deze scrubkorreltjes vind ik niet altijd even aangenaam. Daarom zou ik de tandpasta niet zo snel meer kopen. Verder is het een goede tandpasta. Je kan de tandpasta hier op bol.com terugvinden.

  • 2 Nourishing Oil Care Conditioners van Dove

Deze maand gebruikte ik twee flacons van de Nourishing Oil Care Conditioner van Dove op. Deze conditioner van Dove verzorgt mijn haar zeker goed. Je kan deze conditioner 6 flacons voor €10,99 hier op bol.com terugvinden.

  • Soft Vanilla Flower Douchegel van Nivea

Deze maand gebruikte ik een douchegel uit de Soft lijn van Nivea op. Deze douchegel heeft de geur Vanilla Flower. De douchegel heeft inderdaad een zoete, bloemige vanillegeur. Deze douchgel verzorgt de huid zeker goed. Je kan 6 flacons van deze douchegel voor €16,99 hier op bol.com terugvinden.

Welke producten gebruikte jij deze maand op?

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. Sommige linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn affiliate links. Ik krijg dus een hele kleine som geld wanneer jij iets koopt op de site bol.com. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s