Het Bucketlistboek voor op reis

Binnen een paar dagen vertrek ik op reis voor 3 weken. Vele onder jullie vertrekken ook op reis. De ene gaat naar een ver land, de andere blijft misschien gewoon in België. Toch willen we elke zomervakantie tof en speciaal maken, zodat we het ons nog lang gaan herinneren. Deze zomer ga ik dit doen aan de hand van het bucketlistboek geschreven door Elise De Rijck. Zij schreef al verschillende bucketlistboeken die de lezers zeker en vast eens gedaan moesten hebben. Zo bestaan er ondertussen al het gewone bucketlistboek, het bucketlistboek voor vrienden, voor ouders, voor op reis en nog veel meer. Natuurlijk koos ik het bucketlist voor op reis. Hiermee ga ik dus de 250 verschillende uitdagingen en avonturen aan gedurende deze vakantie en alle vakanties die zullen volgen.

19718413_10213280421424390_315687197_o

Zal ik alle uitdagingen kunnen voltooien? Welke uitdagingen zal ik voltooien deze vakantie? En hoeveel? Ik zal jullie op de hoogte proberen houden van de verschillende voltooide uitdagingen!

Ben je ook geïnteresseerd? De verschillende bucketlistboeken zijn te vinden in verschillende boekenhandels of op bol.com. Op de site van Elise De Rijck vind je ook haar signeersessies. Ook schreef ze het Vriendenboek voor volwassen en het rak-boek, een boek waar je goede doelen volbrengt!

Veel reisplezier!

Amelie

Advertentie

2 gedachten over “Het Bucketlistboek voor op reis

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s