Op restaurant dankzij de Flairbon

Gisteren besloten mijn vriend en ik om eens gezellig te gaan dineren. Aangezien we twee studenten zijn, is ons budget beperkt. Paar weken geleden kocht ik een Flair, waar een Flairbon bijzat. Deze Flairbonnen geven je de kans om aan een kleiner budget bepaalde activiteiten te gaan doen. De Flairbon die ik bij de Flair van enkele weken geleden kreeg, gaf een korting bij enkele aangeboden restaurants die eten binnen de wereldkeuken aanbieden. Je kon bij de aangeboden restaurants een hoofdgerecht gaan eten voor maar 10 euro per persoon.

Wij kozen er voor om te gaan eten bij Angus Steakhouse in Mechelen, omdat de keuken ons heel sterk aansprak. Daarnaast was het restaurant voor ons goed te bereiken. Angus Steakhouse is gelegen op de Wollemarkt in Mechelen. Zelf ben ik van Mechelen dus zou het makkelijk te bereiken zijn met de fiets (± 20 minuten). Omdat het een regenachtige dag was, kozen we ervoor om met de auto te gaan. De Wollemarkt ligt in het centrum van Mechelen en is dus te bereiken met de auto als je door de Sint-Katelijnestraat richting de Sint-Romboutskathedraal rijdt. We hadden dan de optie de auto bovengronds te plaatsen of in de ondergrondse parking van de kathedraal of de Grote Markt (beiden goed te voet te bereiken). Wij kozen ervoor om in de ondergrondse parking te parkeren. We hadden een beetje schrik dat de prijs van de parking hoog ging oplopen omdat we parkeerden in een ondergrondse parking in het midden van een stad. Uiteindelijk viel deze prijs heel goed mee. We betaalden 3 euro voor ongeveer 2 uur geparkeerd te staan.

Eens aangekomen bij het restaurant, viel het interieur ons meteen al mee. Het was een interieur dat wij ook zouden kiezen, als we een steakhouse zouden inrichten. Er werd gebruik gemaakt van witte muren en glazen deuren omkaderd met lood. Daarnaast werden er ook enkele accenten gelegd aan de hand van boomstronken tegen de muren en de toog vol wijnen die ze aanboden in het restaurant.

 

Omdat we kwamen eten met een flairbon bij Angus Steakhouse, kregen we de keuze uit twee hoofdgerechten, kipfilet of varkenhaasje. Beiden kozen we voor het varkenshaasje. Daarnaast kregen we ook een salade en hadden we ook de keuze uit frieten of kroketten. Het varkenshaasje was zeer mals en goed gebakken. We merkten ook op dat we heel veel stukjes vlees kregen, zeker waar voor zijn geld (normale prijs: ± 18,50 euro, Flairbon: 10 euro).

 

Hieruit konden mijn vriend en ik concluderen dat het zeker de moeite waard was om onze Flairbon aan het Angus Steakhouse te spenderen. We kregen lekker eten voorgeschoteld in mooi restaurant dat goed te bereiken valt. Dit is zeker en vast een aanrader. We komen hier zeker en vast eens terug.

Veel liefs,

Amelie

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s