Line-up Maanrock (gratis stadsfestival Mechelen)

Aankomend weekend vindt in Mechelen centrum het stadsfestival Maanrock plaats. Het grootste festival van de stad sluit zoals gewoonlijk de zomer van Mechelen af en is zoals alle stadsfestivals in Mechelen gratis toegankelijk voor elke festivalganger.

Er zal goed gefeest kunnen worden. Zo staan er zowel op vrijdag, zaterdag als zondag heel wat artiesten op de verschillende podia. De verschillende podia zijn verspreid over het centrum van Mechelen. Zo is het groot podium te vinden op de Grote Markt en is het feestpodium te vinden op de IJzerenleen. Ook kan je van het festival genieten bij het apart podium (Botermarkt), het klassiek podium (Stedelijk Museum Hof van Busleyden / Sint-Janstraat), MOES (Kannunik De Deckerstraat 20), de theatertuin (Moreelsstraat 3), het dansplein (Cultuurplein, Minderbroedersgang 3-5) en Rommy’s zomertuin (Sinte-Mettetuin, Schaalstraat).

Vrijdag, 25 augustus

Op vrijdag kan je vanaf 18:00u terecht bij het apart podium voor een Free podium. Een uur later kan je ook terecht bij het feestpodium waar Dub Club Jack opent, gevolgd door Willy Ocean, Van Echelpoel, Larsson, Dutch Norris, Merdan Taplak Orkestar en Only The Lonelies. Ook in de theatertuin kan je vanaf 19:00u terecht met een voorstelling van getemde feeks. Daarna is er ook een optreden van Lien Schoeters.

Zaterdag, 26 augustus

Op zaterdag kan je vanaf 12:00u al terecht bij het MOES voor enkele djsets die doorlopen tot 23:00u. Vanaf 16:00u kan je terecht op het dansplein voor enkele intiaties dansen. Bij het klassiek podium kan je dan weer om 16:00u terecht voor een optreden van Casco Phil. Op het apart podium kan je dan weer terecht vanaf 17:30u voor een optreden van The Bonnie Blues, gevolgd door Marry’s Little Lamb, Berlaen, Stefan Dixon en Tom Dice. Op het groot podium en het feestpodium kan je vanaf 18:00u artiesten vinden zoals The Lighthouse, Equal Idiots, Safi en Faisal. Vanaf 20:30 kan je ook nog terecht in de theatertuin voor enkele voorstellingen.

Zondag, 27 augustus

Op zondag wordt er grotendeels gefocust op Mechele Kinderstad. Vanaf 10:00u tot 19:00u kan je terecht bij Rommy’s zomertuin voor kinderanimatie en een picknick. Vanaf 14:00u kan de jeugd ook terecht bij het groot podium voor onder andere Radio Rommy, Kapitein Winokio en Ghost Rockers. Daarna is er nog een heel programma voorzien op het groot podium, met onder andere Natalie Meskens, Soulsister, Stan Van Samang en Discobar A Moeder. Bij het feestpodium kan je dan weer vanaf 14:00u terecht voor onder andere Bas & Witz, Trish en dj Smos. Bij MOES kan je vanaf 12:00u terecht voor verschillende djsets. Op het klassiek podium vind je van 14:00u enkele concertbands en fanfares terug. Op hetzelfde moment starten er op het dansplein weer enkele initiaties dansen. Vanaf 14:30u kan je op het theaterplein genieten van enkele voorstellingen. Op het apart podium zal je vanaf 17:00u kunnen gaan kijken en dansen op de beats van de finalisten van de Maanrockrally.

Het stadsfestival is toegankelijk voor heel veel personen. Zo kunnen zowel kinderen, jongeren als volwassenen hun weg vinden. Voor zij die met een rolstoel of krukken naar Maanrock komen, kunnen terecht op een speciaal voor hun voorzien platform bij het groot podium. Zij mogen één vriend of familielid meenemen om hen te vergezellen en er een geslaagd festival weekend van te maken. Voor zij die met de fiets naar Maanrock komen, kunnen hun fiets op een bewaakte fietsstalling op de Veemarkt, op de Haverwerf of in de Minderbroedersgang plaatsen.

Voor meer informatie kan je terecht op de site https://www.maanrock.be/ .

Veel festivalplezier,

Amelie

Advertentie

2 gedachten over “Line-up Maanrock (gratis stadsfestival Mechelen)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s