Dineren in Kelly’s Irish Pub (Antwerpen)

Afgelopen week ontdekte ik een (voor mij) nieuw plekje in Antwerpen dat ik jullie zeker en vast kan aanraden.

Woensdag sprak ik af met mijn vriend in Antwerpen, om nog wat zaakjes in orde te brengen. We moesten bijvoorbeeld even langs de MediaMarkt om een gerepareerd toestel af te halen. We besloten om in Antwerpen te blijven eten. We waren toch in Antwerpen, dus waarom het niet even gezellig maken en samen te gaan eten.

We kozen er eerst voor om iets te gaan drinken in Kelly’s Irish Pub. Tijdens het consumeren van ons drankje bekeken we de kaart nog eens aandachtig (die volledig in het Engels is). We merkten op dat we in deze Irish Pub ook nog iets konden eten. We besloten om dat te doen.

Wat vind je zoal op deze menukaart? Er is een groot assortiment aan Ierse dranken. Daarnaast kan je ook veel soorten Belgische dranken verkrijgen. Daarnaast hadden ze een groot assortiment aan Engelse en Iers gerechten, waaronder Fish & Chips. Mijn vriend koos voor deze Fish & Chips, een heel geslaagd gerecht. Daarnaast kon je ook kiezen uit hamburgers. Ik koos voor de Bacon Cheese Burger. Dit is zeker en vast ook een aanrader. Ook kon je kiezen uit enkele Belgische gerechten, fingerfood en snacks.

Wij hadden het voordeel dat we tussen 16u00 en 18u00 aanwezig waren in de Irish Pub, want dan is het happy hour en kan je enkele dranken aan de helft van de prijs drinken. Ook zij er nog andere voordelen; elke weekdag staat er een gerecht in promotie en kan je dit eten aan een verminderde prijs.

Het eten en het drinken was zeer lekker in de Irish Pub. Ook was het er heel gezellig. We werden bediend door heel vriendelijk personeel. Klein, tof detail: je wordt in het Engels bediend. Het personeel spreekt Engels en de meesten komen uit het buitenland. Wanneer je besteld in het Nederlands, doen ze moeite om ook Nederlands te praten.

 

Wanneer je eens in Antwerpen bent, ga dus zeker eens langs bij de Kelly’s Irish Pub op de Keizerlei!

Veel reisplezier,

Amelie

Advertentie

2 gedachten over “Dineren in Kelly’s Irish Pub (Antwerpen)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s