Deze 4 koopjes deed ik in de Action | Shoplog

Vrijdag had ik een dagje vrijaf. Perfecte moment om eens te gaan shoppen. Ik bezocht de Action en MediaMarkt in Schoten (Antwerpen). Lees verder om te weten welke koopjes ik allemaal deed, zowel bij Action als bij MediaMarkt.

Action

  • Precision Blending Sponge van Max & More 

Dit is de eerste spons voor make up dat ik ooit kocht. Ik deed mijn foundation eerst altijd mijn handen, maar van andere bloggers, vloggers en mensen op YouTube hoorde ik dat je het beste je foundation doet met een kwast of een spons. Daarom wil ik dit voor de eerste keer eens proberen met de blending of foundation spons die ik vond in de Action.

Deze blending spons kost €0.89.

IMG_6964[1]

  • Precision liner van M eyeliner

Ook deze eyeliner is de eerste eyeliner is de eerste vloeibare eyeliner dat ik kocht. Thuis heb ik wel al oogpotlood liggen, maar momenteel vind ik het niet fijn om met oogpotlood te werken. Deze precision liner is zwart en is te vinden in de kleur 001. Ik testte de eyeliner al uit op mijn hand. De eyeliner brengt een fijn lijntje aan en is qua kleur goed gepigmenteerd. Ik vind dat het een fijn en flexibel puntje is, maar ik kan niet vergelijken met andere eyeliners. Ik kijk er naar uit om hier mee te leren werken.

Deze eyeliner kost €1,49.

 

  • Beautiful Eyes: 12-color eyeshadow collection

Ook kocht ik een oogschaduwpalet. Dit is het tweede palet dat ik nu heb, maar de eerste met zoveel kleuren. Het palet dat ik kocht bij Action, heeft 12 kleuren en hoort volgens mij bij de huiscollectie van Action. De kleuren zijn vrij basic, maar toch is er een variatie aan metalic kleuren en niet metalic kleuren. Er bestaat ook een highlightpalet van maar deze kocht ik niet. De kleuren zijn volgens mij niet extreem gepigmenteerd (wat zeker niet altijd negatief is), maar is wel wat poederig naar mijn gevoel. Op de rechtste foto kan je enkele swatches zien van willekeurige kleuren oogschaduw.

Dit oogschaduwpalet kost €2,99 (en dit voor 12 kleuren).

 

  • Gezichtsmaskers van lovelife

Ook kocht ik de drie verschillende gezichtsmaskers van het merk lovelife. Dit zijn de maskers Chill + Unplug (Mouse mask), Weekend love (Clay mask) en Let’s stay home (Peel off mask). Chill + Unplug zou je huid voeden en zacht maken. Weekend love zou de huid diep reinigen, de huid kalmeren en de overtollige huidolie absorberen. Let’s stay home zou de onzuiverheden en dode huidcellen verwijderen. Per verpakking zijn er twee maskers aanwezig. Samen met mijn vriend probeerde ik Weekend love al uit. Volgens de verpakking moet je 10 à 15 minuten wachten voordat het maskertje droog is (want het is een kleimasker) en moet het afgespoeld worden. Het droogt inderdaad op deze tijdspanne en kan heel goed afgespoeld worden. Het is een heel fris maskertje dat inderdaad je huid wel kalmeert. Ook voelt mijn huid minder vettig aan.

Ik betaalde per verpakking van twee maskers €0,64.

IMG_6968[1]

Naast de beauty producten, kocht ik ook wat snoepgoed en een joggingbroek (€6.95) voor mijn vriend. In totaal betaalde ik €19,95 voor de aankopen in Action. Wanneer ik dit zou uitgeven in een cosmeticawinkel aan beautyproducten, zou ik dit bedrag of zelfs meer uitgeven aan het oogschaduwpallet en de gezichtsmaskers samen. Dit is dus zeker een koopje.

MediaMarkt

Ook ging ik naar MediaMarkt. Daar kocht ik een powerbank voor mijn smartphone. De batterij van mijn smartphone gaat nogal snel leeg dus dit had ik eigenlijk al een tijdje nodig. Ik koos voor de 10.000 mAH powerbank van Trust in de lijn Urban. Deze powerbank zou een smartphone 2,5 tot 4 keer kunnen opladen en bevat twee USB-poorten. Deze powerbank koste me €23,99. Toen ik de powerbank voor de eerste keer oplaadde duurde dit lang voor het opgeladen was. Dit zal bij de volgende keren ook zo zijn. Ik denk ook niet dat het abnormaal is dat de powerbank zolang moet laden. Uiteindelijk zorgt deze powerbank er wel voor dat je smartphone op zijn beurt meer dan 2 keer kan opgeladen worden!

IMG_6969[1]

Wil je vaker zien wat ik kocht in de Action? Laat het weten in de reacties.

Veel liefs,

Amelie

Advertentie

23 gedachten over “Deze 4 koopjes deed ik in de Action | Shoplog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s